måndag 3 maj 2021

Nästa år byter vi regering

 Det var tydligen någon debatt i går i statstelevisionen. Jag såg det inte. Var inte så intressant nu när det är 500 dagar eller så kvar tills vi väljare får säga något om vi vill. De som företräder oss kunde tydligen inte uppföra sig ordentligt, som man ska när man debatterar, utan pratade i munnen på varandra så programledarna fick skrika hallå! för att göra sig hörda. Så mycket har jag hört.

Naturligtvis kommer vi att byta regering nästa år. Något annat är inte möjligt. Nu när det är sex år sedan Sverige översvämmades av nya invånare. Det är så lång tid det brukar ta för folket att fatta att vinden måste blåsa åt ett annat håll. Och nu är det dags. Spelar ingen roll vad dom säger på statstelevisionen. 

Det är nämligen varken folket eller regeringen som bestämmer på riktigt i det här landet. Det är de djupare strömningarna i världen. Om miljoner med människor får för sig att nu är det Sverige som gäller. Dit ska vi ta oss, för där är det rent paradisiskt rent ekonomiskt. Då är det sådana föreställningar som sätter agendan. Det var bara tur att en pandemi kom emellan annars hade vi fortsatt att översvämmas av sådana som aldrig kommer att ingå i vårt ekonomiska välstånd, dvs bidra till det. 

Ni har väl hört att omkring 90 000 somalier lever här och ingår i dessa som alltid kommer att stå utanför samhället. Det är närmare 90 procent av alla somalier i Sverige. Är detta farligt för landet? Nej inte så länge som vi inte tar hit hela befolkningen i Somalia. De är kring 15 miljoner och skulle på egen hand kunna ta över Sverige. Men nästa år ska vi byta inriktning på politiken och ändra migrationslagarna. Det är redan bestämt. 

Omkring 20 procent av svenska folket är äldre än 65 år. Det har vi klarat. Vi har kunnat ge alla pension. Även om den är liten ibland. Och det har blivit tyst på pratet om att 40-talisterna kostar så mycket. De är nämligen inte så många längre. Nu har andra åldersgrupper tagit över och många 70plussare har strukit med nu i pandemin. Det är så att 60-talisterna har länge varit största åldersgruppen i Sverige och bland dem ingår nästan 17 procent utrikes födda. Sedan är det 90-talisterna som blir största gruppen. 

Som tur är så byter vi politik nästa år, för det är inte något självändamål att en befolkning alltid ska växa. Tvärtom borde befolkningen på jorden minska för att vi inte kommer att klara försörjningen av mer än 10-11 miljarder människor på planeten. Men det pratar ingen om. Utan det är plastpåsar och annat märkligt det gäller än så länge. Det ska bli skönt när miljöpartiet åker ur riksdagen. Då kanske vi kan närma oss lite mer realpolitik. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar