lördag 27 september 2014

Ha inte bråttom till en begravning

UPPDATERAT
Det hade en barnfamilj i går när de frontalkrockade med en cementbil. Föräldrarna och ett barn omkom. Två barn vårdas med svåra skador. Barnfamiljens bil var på fel sida av vägen. De kom från Stockholm och var på väg till en begravning i Årjäng. 

Det är absolut bättre att komma för sent till en begravning än att inte komma fram alls. Så blev det när vår pappa begravdes i Karlstad. Vi hade helt missbedömt tiden det skulle ta att åka. Men vi ringde och sade som det var när det var tio mil kvar och vi skulle ha varit framme vid kyrkan egentligen. Alla väntade på oss. Så vi fick vara med om begravningen.

Det var tre flickor i personbilen som frontalkrockade. Ett par tvillingar i elvaårsåldern och en yngre syster på nio år. En tvilling omkom. En flicka, den andra tvillingen, flögs med livshotande skador till Astrid Lindgrens barnsjukhus i Stockholm och den yngre systern ligger på lasarettet i Karlstad.

Tyvärr blir det nu tre nya begravningar. Familjens hund omkom också. Vila i frid alla!
29.9.2014
Familjen kom från Nacka och de tre barnen gick i Skuru skola.

6.10.2014
I dag inträffade två olyckor på samma vägsträcka. En förare omkom. Dödens väg och människor kan tydligen inte lära sig detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar