fredag 26 september 2014

Nu stoppas utvecklingen

Det mesta läggs i malpåse när miljöpartiet får sitta i regeringen. Tyvärr så stoppas kringfarten runt Stockholm, som har behövts hur länge som helst. Hur ska det se ut i Stockholm i framtiden? Ska bilarna förbjudas?

Stockholm ligger ungefär sextio år efter andra städer i världen och i Sverige, som har haft kringfarter sedan 60-talet. Men här ska det förbli trafikinfarkt. Tvinga alla att cykla till jobbet för sjutton! Vi bor bara tre mil bort. En härligt uppfriskande cykeltur på morgonen. Särskilt i snöstorm. Hur ska det gå med Slussen? Och med trafiken ut till östra delen av Storstockholm? Att inte se till att bussarna får plats gör att fler måste ta bilen. Trafikinfarkten sprider ut som ringar på vattnet genom länet.

För att den nya regeringen ska vara riktigt miljövänliga så borde väl alla motorvägar läggas i malpåse också. Slutas att underhållas och långsamt bli till de gamla smala vägarna från 50-talet. Då kommer inte människor längre att kunna bo och försörja sig i huvudstaden med omgivningar utan tvingas ut i landet. Och att bli självförsörjande i små byar. Låt alla mörkgröna galningar bestämma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar