torsdag 14 september 2017

SVT-chef ville betala för 15-årings oskuld

UPPDATERAT
En chef på SVT raggade upp en som han trodde 14-åring på en "sugar-dating" sajt och vill betala för att ta hennes oskuld när hon blir 15 år. När så Expressens Lisah Silfwer kommer till mötet med mannen istället för den 14-åriga flickan Linnea säger han att han ville rädda henne så hon inte förlorade sin oskuld redan som 14-åring. Han är pedofil inget annat. Det är bara sorgligt att polisen inte kan sätta dit sådana män utan att det måste vara journalister som gör det. Tyvärr får inte polisen spana på minderåriga och vad de gör. Så de här männen känner sig säkra. På dessa sajter måste man vara 18 år, men ingen kontrollerar åldern. SVT har startat en egen utredning om detta.
15:48
TV-chefen lämnar nu SVT med omedelbar verkan och han är polisanmäld. Han har haft en lägre chefsbefattning på SVT och han har inte haft något publicistiskt ansvar. Förtroendet från SVT:s sida är helt förbrukat och han har omöjligt kunnat arbeta kvar. Även sajterna har blivit polisanmälda. Dock inte av SVT utan av socialdemokratiska kvinnor och till reklamombudsmannen av studentkåren på Chalmers i Göteborg. 
27.9.2017
Nej det här var inte något brott och åklagaren lägger ned förundersökningen för det fanns ju i verkligheten ingen 14-årig flicka utan det var en avslöjande journalist. Om det hade funnits en verklig flicka hade det varit ett brott, men inte nu. Det är helt klart vad sugar-dating handlar om.
Att låta unga kvinnor och flickor prostituera sig.
Faksimil från Google

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar