torsdag 29 oktober 2020

Google tar med mina tre böcker

 Till slut har Google gått med på att ta med mina tre böcker i den faktaruta de har gjort om mig. Men den tredje boken får inte finnas med omslag för det är oanständigt enligt reglerna. Det föreställer en känd stjärnbild Ormbäraren, men är en konstnärligt gjord teckning och det är en kvinna istället för den man det brukar vara. Men detta är för stötande för Google. Men nu tog de med den tredje boken ändå I ormbärarens tid. Den kom för åtta år sedan. Se bilden av omslaget längre ned. Så här skrev Google till mig i morse:

Tack för att du skickar feedback om Google Sök Detta är ett automatiskt e-postmeddelande som vi skickar för att informera dig om ditt förslag.

Ditt ändringsförslag för Ann Helena Rudberg har godkänts för Google Sök. Det kan dröja lite innan ändringen visas på Sök, men du kan se den här:

https://www.google.com/search?q=Ann+Helena+Rudberg&kgmid=/g/11cm6v09xw&hl=sv&gl=se

Observera att våra användare alltid har möjlighet att lämna feedback om informationen på Google Sök, och vi kan ändra innehållet utifrån den feedback vi får.

Din föreslagna ändring har lagts till i Faktarutan så att Google kan visa utförligare information och mer användbara resultat för användarnas sökfrågor. Den feedback som du skickar styrs av Googles användarvillkor och används i enlighet med vår sekretesspolicy.

Här är ditt förslag:

====================

https://libris.kb.se/bib/13542618 https://www.adlibris.com/se/bok/i-ormbararens-tid-9789163714955 https://www.bokus.com/bok/9789163714955/i-ormbararens-tid/ Jag tycker ni ska ta med min tredje bok också. I ormbärarens tid.

====================

Vi uppskattar att du hjälper oss att förbättra Google Sök och göra informationen mer användbar och tillgänglig för alla. Om du har ytterligare feedback kan du besöka dessa riktlinjer [https://support.google.com/websearch?p=kg_edit&hl=sv] och läsa mer.

Om du har frågor om detta meddelande kontaktar du vårt supportteam.

Tack för hjälpen
teamet bakom Google Sök


Så här ser faktarutan ut nu: 


Här är det regelvidriga omslaget: Här kan ni läsa om boken I ormbärarens tid: www.annhelenarudberg.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar