söndag 25 april 2021

Äntligen har tiden hunnit ifatt Sverige

Det officiella Sverige hade en lång kärlekshistoria med islam och det var så exotiskt och fint att vara muslim. Det tyckte särskilt vänstern under lång tid och än i denna dag. Plus att företagare insåg att det gick att utnyttja denna nya arbetskraft och berika sig ännu mer än förut. Till och med statliga Samhall, som egentligen är till för handikappade, har nu gått över till att ge jobb till invandrare, som inte alls är handikappade. De kan bara inte språket. Uppdrag Granskning har upptäckt detta nu också 28.4.


Nu skriver DN om hur människor lockades till IS, vilket i sin tur berodde av att denna organisation först sågs som ny och revolutionär, för så var vi vana att betrakta alla nya upproriska, fast Iran hade visat för länge sedan att muslimer var något annat. Där blandades politik och religion, vilket inte gjordes i Västvärlden. Men också då hurrade det offentliga Sverige när shahen störtades. 

Men IS skulle skapa ett nytt paradis på jorden och alla skulle bli så jämlika. Samma idioti som vanligt kan man säga. Alla diktaturer har låtit likadant sedan urminnes tider. Vi har inbyggda i oss att någon stor man kan rädda oss undan allt besvärligt vi möter på denna jord. Gud eller någon i mänsklig gestalt som står upp och är besjälad av gudomlig kraft. Nästa utvecklingssteg för människor är att kunna gå förbi detta saliga prisande och istället begripa att kraften finns hos dem själva. 

Religion är verkligen opium för folket som Marx sade, men det är också värdsliga dyrkanden av människor i idolgestalter eller som överhuvud över en klan eller ett folk. Till en början så bugade och bockade alla för dessa nya invandrare med en exotisk religion, som inte fick förtalas, för då kunde de bli förnärmade eller arga och hämnas på sina kristna vedersakare. Det var först i och med terrorattentatet på Drottninggatan 2017, som det blev begripligt för alla att det fanns människor som var beredda att döda utan urskillning för att de trodde på Allah. 

Och nu fyra år senare håller pendeln på att svänga, men skulle vi som folk inte ens nästa år inse att vi måste få bort särskilt miljöpartiet från makten då ser det illa ut. Det går helt enkelt inte att ursäkta alla invandrare med att de är så utvecklade och fina. Så sades nu om den 25-årige iranier som dödades i en bilolycka i Degerfors. Han var så fin och det är säkerligen sant. Alla är inte IS-anhängare som tar sig till Sverige, men nog är det märkligt att imamer tycker att det inte finns någon islamism. Att de aldrig har sett eller hört talas om detta. 

Faksimil från Wikipedia

1 kommentar:

  1. https://www.svd.se/dags-for-islam-att-kliva-in-i-nutiden

    Låst artikel men har för mig att jag tyckte den var tämligen
    träffande när jag läste den ...

    SvaraRadera