torsdag 1 april 2021

Domen blev 15 år mot Dramatenskådespelare

 Så är han då dömd i Florida Dramatenskådespelaren, som trodde han kunde umgås med en flicka i USA. För han älskade ju henne. Han är enligt lagen pedofil och får sitta inne ett tag till i USA, där han har befunnit sig de senaste åren. Här skrev jag att han kunde få 15 år i fängelse, som mest, men det tror vi ju inte i Sverige på att så ska ske. Så släpphänta som vi är mot kriminella. Han har sydkoreansk bakgrund. 

Dessutom döms han för "grooming" eftersom han förberedde flickan från Sverige. Han får 15 år och 8 månaders fängelse. Han betecknas som "rovdjur" av USA, men advokaten menar att i Sverige så skulle det vara lagligt att vara sexuellt med någon som är 15 år. Han kunde till och med ha fått livstid menar dock domaren så han kan vara glad att det blev lägre. Han visste att det var ett brott i USA att umgås med flickan, men han älskade henne så han tog chansen, menade han. Han finns kvar på facebook, men har inte uppdaterat sedan sommaren 2019. Hans motto på instagram var "Born to be dead. Fuck everything". Inte bra, det man önskar sig kan bli verklighet. 

Obs detta är inte ett aprilskämt!


Nu får han skaka galler i Florida under ett antal år för att han älskade en flicka. Dock ses han som pedofil i USA. Han var uppburen skådespelare innan dess på Dramaten. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar