söndag 28 april 2024

Vilken färg hade de svartklädda?

 Jodå det var inte antifascister som anföll i Gubbängen utan den äkta högervaran. Det kan man se på dem. Vem skulle annars slänga en rökbomb och spreja rödfärg på människor? Det har uppstått konspirationsteorier om detta, för man kan ju inte se hur en människa ser ut inuti i sina föreställningar. Inte ännu i varje fall. Kanske kommer vetenskapen dit någon gång. 

De har varit vänsterns stora motståndare där till höger sedan andra världskriget fast de inte är särskilt många numera och naturligtvis måste partiledarna för S, V och MP manifestera mot denna terror. Det är fortfarande så att kampen fortsätter. Mot denna lilla spillra som troligen är trogen Hitler. Förresten så kanske han ändå flydde till Sydamerika och bidar sin tid i djungeln. Han skulle väl bara vara 135 år nu och människor kan ju bli 200 år. Sägs det. 

Det gäller att hålla kampen vid liv hur skulle det annars gå med världen? Det gamla 30-talet skulle ju komma tillbaka sades det länge. Och det skulle utspela sig exakt som det gamla på 1930-talet. För människor ser likadana ut inuti som då. Vad jag begriper av detta, så var det då som nu pengar som styrde. Jag hade släktingar som trodde att det var guld och gröna skogar på 20-talet och som köpte gårdar som sedan inte var värda något. För ekonomin går alltid i vågor. 

Och visst finns det samma föreställningar inom unga män nu som då. De yttrar sig bland annat genom att de förför kvinnor inom polisen, så att de kan läcka uppgifter till de kriminella. Det medför fler mord. Den kampen handlar om makt och pengar för dessa unga män har inte uppnått hjärtats nivå i kroppen. Den som religioner pratar om. Och kvinnorna följer vad deras hjärta säger och underkastar sig sin sexualitet och den käre mannen. Eller också tycker de att deras kriminella släktingar är mer värda än vad svenska myndigheter är. Så sade det i TV4 i morse. 

Det gäller som sagt att hålla kampen vid liv. Hur skulle annars vårt politiska landskap se ut? Naturligtvis är det sant att Putin jagar nazister i Ukraina varför skulle han annars anfalla landet? Och det är förstås också sant att Ukraina alltid har varit ryskt. Fast det en gång i tiden nästan var svenskt. Egentligen är väl Putins gener också svenska? För vikingarna invaderade ju Ryssland då för tusen år sedan eller så. 

Ja vilken soppa vi lever i, men det ser vi inte. För det är svårt för någon att upptäcka den egna soppan inombords. Svartklädda är vi nästan alla numera för världen är så sorglig. Men som sagt vilken politisk färg vi har inombords är fördolt. 

PS. Här skriver Joakim Lamotte också om detta. Hur visste medierna att det var nazister? DS.


Här är de kriminella som anföll ett politiskt vänstermöte i Gubbängen. Vilken politisk färg har de inombords? Eller är de enbart kriminella? Gubbängen hade kriminella gäng även på 50-talet. Ränderna går aldrig ur.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar