torsdag 31 mars 2022

Bruce Willis slutar med sitt yrke

UPPDATERAT

Bruce Willis har fått afasi vid uppnådd pensionsålder av 67 år och har därför beslutat att sluta skådespela. Jag hade en morbror som hade denna åkomma, kan vara följd av slag mot huvudet eller stroke, och han kunde inte tala till slut. Andra runt honom började prata som om han inte var där, men han förstod ju vad de sade. Det är trist för någon som Bruce Willis att drabbas av detta förstås, men han har ju haft ett bra liv och har fått fem döttrar av två fruar. 

Vi hoppas att han inte gör som Robin Williams och tar livet av sig. Det är alltid bättre att leva klart sitt liv, men den del - särskilt män - tycker att livet blir värdelöst då när de blir sjuka. Vi kommer dock få se honom i fler filmer eftersom han har spelat in kring tio stycken. Innan det blev för sent. En av dem är Paradise City med John Travolta. 

1.4.2022

Han har haft problem med tal och att komma ihåg repliker sedan 2020. Och det verkar som om han har spelat in lågbudgetfilmer för att ha sitt på det torra. Hans repliker fick kortas och han fick en hörsnäcka för att påminnas. Och han orkade inte jobba hela dagar. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar