tisdag 22 mars 2022

Två kvinnor mördade på Latinskolan i Malmö

UPPDATERAT

 Hur är den 18-åring beskaffad som kan ta död på två kvinnor med yxa och kniv? Ingen vet förstås i nuläget, men denne yngling var uppenbarligen duktig i både karate och teckning. Han har en kraftig kropp och hatade väl dessa båda kvinnor? Men varför? Han verkar bo ihop med sin pappa i Trelleborg. Vad är det med mänskligheten? Det verkar som om ondskan har fått grepp om både överhet och underhet i denna gräsliga tid. Pressträff med polisen kl 9.30.

10:11

Farligt att vara lärare numera. Det visste vi sedan tidigare, men det här måste vara det värsta dådet ändå på länge. En 15-åring attackerade en lärare förra året i Eslöv. Så Skåne är osäkert. Kanske. 

17:09

Det senaste är att han mördade bägge kvinnorna med en hammare, som han hade med sig. Förfärligt! En av kvinnorna försökte fly in i ett klassrum, men hann inte. Han brottade ned henne och slog också henne med hammaren. Han har sagt att han hatade dem. 

23.2.2022

Mannen hade toppbetyg och blev sur när han någon gång inte fick det. Många har vittnat om att han var en ensamvarg och var sig selv nok, som sägs i Ibsens Peer Gynt, som handlar om en ansvarslös man, som sviker allt och alla. Hundratals samlades i går kväll för att minnas och hylla lärarna. 

12:48

Mannen kallades till militärtjänstgöring i februari i år, men ansågs inte lämplig för han klarade inte psykologsamtalet! Hur mycket ska myndigheter då varna skolor? Nä det ska de förstås inte. För myndigheter ska inte ha någon kontakt med varandra. Det är enkla frågor i det här samtalet. Här kan i se!


Mannen i fråga och en bild han har tecknat, antagligen en bild av hans inre. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar