tisdag 29 augusti 2023

Hugg av dem huvudet!

UPPDATERAT

 Så hade den röda drottningen för vana att skrika i Alice i Underlandet så fort något ansågs fel av henne. Detta var kring 1865 då boken skrevs av Lewis Carroll, en barnbok med en förunderlig saga där Alice ramlar ned i ett kaninhål och får uppleva äventyr. Det skulle vara önskvärt att även vår tids befallning hos en del av mänskligheten att hugga huvudet av människor, som enbart gjort något litet som att elda upp sin egen köpta bok utomhus, kunde förvandlas till en tokig och galen saga. 

Men tyvärr så finns det även i vår tid i verkligheten galningar, som tror att de kan göra vad som helst i namn av en inskränkt religion. Att halshugga otrogna är en skyldighet för miljarder människor, om de nu tar detta på allvar. Det går dock emot allt var mänskligheten har uppnått genom årtusendena. Men ingenting är fel i denna religion som har efterträtt de elaka grymma gudar, som har passerat revy genom årtusendena, för att en del män skulle ha makt.

En till Sverige invandrad berb, vilket är ursprungsbefolkningen i Nordafrika, är klokare än de vise män, som säger sig vara ledare för islamska länder. Han vet att den islamska världen hade mångdubbelt fler slavar än som transporterades över Atlanten av västerlänningar och att straffen för de otrogna är hundratals i koranen. 

Varför inte förpassa sådana totalt galna skrifter till något mörkt brinnande ställe där de hör hemma och sluta tvinga på barn dessa? Men tyvärr går vi snarare mot en ny medeltid, där dessa herrar kan ta hur många slavinnor de vill plus några fruar och tvinga dessa att klä sig som männen vill. Plus ta barnen från också Sverige och tvinga dem att gifta sig i hemlandet de har flytt ifrån. Fler än tusen barn per år försvinner i Sverige. Sådana händelser var otänkbara när jag var yngre. 

30.8.2023

Salwan Momika ställer in dagens och morgondagens planerade koranbränningar  i Solna centrum och utanför riksdagen. Han säger till polisen att det beror av "personliga skäl". Detta skäl är allomfattande och betyder allt från influensa till för många hot av terrorister. Eller kanske för att Tiktok har stängt av hans möjlighet att tjäna pengar på dessa koranbränningar. 

Detta giftermål ägde rum år 2023. Han är emir i Kano i Nigeria och kan göra som han vill. Han har fler fruar än denna 11-åring. 


1 kommentar:

  1. "En till Sverige invandrad berb, vilket är ursprungsbefolkningen i Nordafrika, är klokare än de vise män, som säger sig vara ledare för islamska länder."

    Dubbla SchlagerEMvinnaren Loreen är ju också berb ...

    SvaraRadera