torsdag 31 augusti 2023

Richard Jomshof sitter kvar som ordförande

UPPDATERAT

 Det var självklart att Richard Jomshof (sd) skulle sitta kvar som ordförande i justitieutskottet. Annars hade hela situationen spårat ur för vem skulle mer avgå som ordförande i utskotten? Man kan inte ändra en ordning som under lång tid har varit den enda. Med en rösts övervikt så röstade justitieutskottet för att inte inleda någon omröstning om Jomshof, dvs alla de borgerliga partierna röstade för Jomshof. 

Det här var en storm i ett vattenglas för att Richard Jomshof uttryckte sig om Muhammed med ord som många kunde hålla med om, som har studerat islam och denne grundare av religionen. Så här sade Jomshof om islam: "antidemokratisk, våldsförespråkande och kvinnofientlig religion/ideologi, grundad av krigsherren, massmördaren, slavhandlaren och rövaren Muhammed."

17:08

För första gången bjuds nu Jimmie Åkesson (sd) in till Nobelfesten. Fast han skriver på facebook att han tyvärr är upptagen den dagen. 


En slav i Zanzibar, en ö utanför Tanzania. Landet är muslimskt också nu. Nu är slaveriet avskaffat, men kvinnor är förtryckta.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar