onsdag 9 augusti 2023

Ni vann nu är hela Sverige en våtmark!

 Jodå det blev som de ville om våtmarkerna. Det plaskar även när jag går på berg med enbart lite mossa på så allt är vått och dikena fulla med vatten, som om det nyss hade varit snösmältning. Så alla borde vara nöjda. Och att det blir översvämningar i Göteborg och på andra ställen är inte heller något nytt. Det har alltid varit så. Plus på Kornhamnstorg i Stockholm. Redan för hundra år sedan eftersom det är stensatt och lutar åt fel håll. Människorna tar sina chanser och vill gärna bygga exakt vid Susabäcken i Åre för att få en fin utsikt med porlande vatten. Susabäcken har svämmat över tre gånger på 20 år. Märkligt! Måste vara klimatförändringar. Inte att denna bäck är inträngd bland hus. 

Och Erika Bjerström kör sin klimatpropaganda i SVT som om det aldrig har regnat någon sommar i Sverige tidigare. De feberheta hav hon pratar om var ett grunt sådant i Florida där det alltid har blivit varmare nära stranden. Vi har en sådan långgrund strand här på Värmdö också. Så varmt och skönt vid stranden med kroppstemperatur. Fint för småbarnen. Men det är bara bra för propagandan att man mäter temperaturer vid Florida så ingen kan kolla så där enkelt. 

Och hade de inte ett inslag nu i morse i lokalnyheterna om strömmande vatten i Östersjön. Herregud det är ju bara bra. Tänk att Östersjön får så mycket mer sötvatten nu när det regnar. Strömmande vatten i havet är ju bra! Då omsätts detta och blir mer syrerikt. Bra för livet i havet. 

Nu borde väl dessa aktivister vara nöjda för det är plaskvått i hela landet! Dags att lägga ned!
Här strömmar vattnet i Stockholms skärgård. Så bra! Vattnet omsätts. Bra för livet under ytan i Östersjön.

Faksimil från Facebook. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar