tisdag 22 augusti 2023

Sverige mobbat av den muslimska världen

 Nu känner Erdogan i Turkiet att det är läge att begära att den svenska regeringen får ordning på gatorna och regeringen har varit ansatt av alla de 57 muslimska staterna i OIC. Det är deras vänskapsorganisation för att sprida den muslimska läran och därmed sharialagar över världen. Det är Irak som inte har ordning på de muslimska folkmassorna, som kunde bränna ned den svenska ambassaden, men det talas det tyst om i muslimska länder. Och Erdogan tar poäng på hemmaplan genom att begära att den svenska regeringen ska fungera som han själv gör i Turkiet. 

Attackerna på Turkiets helgedomar får inte fortsätta säger Erdogan. Vilka attacker? Ingen har attackerat någon muslimsk helgedom i Sverige. Inte i Turkiet heller. Däremot har terrorister stoppats som skulle göra ett attentat i en svensk kyrka. Det är så tröttsamt med detta tjat om att ändra vår grundlag eller ordningslagen, som handlar om yttrandefriheten. Det ska naturligtvis inte ske. Men nu är en utredning tillsatt. Det är det svenska sättet att dra något i långbänk. 

Vi är inte så intresserade av att vara med i Nato att Turkiet ska få bestämma detta eller Ungern. Det får gärna dras i långbänk detta också och inte ska Sverige buga och bocka för att få vara med i gänget. Om Nato vill ha med Sverige så är det upp till alla de andra återstående 29 länderna att bestämma om detta ska ske. Och utöva sina påtryckningar på de båda motstridiga länderna. Detta är bara en formell fråga eftersom Sverige alltid har varit på Västländernas sida sedan andra världskriget och tidigare. Det är Turkiet som numera kör sitt eget race för att få så mycket makt i världen som möjligt. Tyvärr tycker en del i Sverige likadant. Att muslimer ska ha den makten. 

Här skrev jag senast om Erdogan. 


Den islamska världen är större nu än på 700-talet. Fast Spanien är kristet nu. Men en större del av Afrika är under islamskt välde och hela Indonesien. Plus fler delar av Asien. Islam är inte större än kristendomen, men den siktar på att bli det. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar