tisdag 1 augusti 2023

Sverige och Danmark får skärpa sig

UPPDATERAT

 OIC (IKO) eller den muslimska samarbetsorganisationen i världen slog nu till ordentligt mot kungadömena Sverige och Danmark genom att kräva hur mycket som helst för att främja islam, vilket är deras uppdrag sedan 1969. De ska vara till för islamsk identitet och att sprida islams budskap över världen. Det är nämligen inte alls bra att kopior av upplagan av al-Mus´hafash-Sharif bränns i dessa länder. Det är den upplaga som nedtecknades av kalifen Abu Kabr på 600-talet och som är en nybörjarupplaga för att övertyga om islams fördelar. 

Uppenbarligen är den islamska världen på krigsstigen mot den demokratiska versionen av denna jordens befolkning. Och nu är det allvar. Uppföljning blir det också i december i år. Jag tänker inte ge mig in och diskutera denna resolution, men det känns som om FN numera bara är en papperstiger. Tyvärr, men det händer lätt med sådana överstatliga organisationer. Verkligheten brukar ta över. 

För vilken organisation ska kunna övertyga alla världens stater nu igen om att det är bäst att hålla tyst om vad som händer i olika länder. Och att religion sammanblandad med staten är vad vi ska ha i framtiden. Det som pågår i verkligheten är att världen ska bli av med de ok som har tyngt ned mänskligheten i årtusenden. Och särskilt då dessa som vill ha världsherravälde genom tvingande åtgärder. Genom att en klick män ska bestämma över jordens befolkningar. 

Allt bottnar i att Ryssland nu vill utvidga sitt territorium och att Sverige därför har ansökt om medlemskap i Nato och då anses Sverige vara en lämplig munsbit för denna papperstiger. Danmark åker med av bara farten för där är de värre än i Sverige med ständiga bränningar av koranen. Men de finns ju redan i Nato sedan 1949 då Nato grundades. Danmark som invaderades av nazisterna ville inte vara med om detta igen. 

Denna muslimska organisation bryr sig inte om att Kina förtrycker en muslimsk befolkning. Utan OIC var där och tittade och konstaterade att muslimerna var väl omhändertagna. Dock kom en rapport från FN förra året om Kinas förtryck av uigurer som är muslimer. I den rapporten talas det om brott mot mänskligheten. 

Den svenska regeringen säger att enskilda individer har begått "islamofobiska handlingar" och ska noga studera resolutionen från OIC. 

Klockan 11.30 är det pressträff i dag och statsminister Ulf Kristersson och justitieminister Gunnar Strömmer ska berätta om det säkerhetspolitiska läget och hur man ska skydda svenska medborgare. 

12:30

Det var en bra presskonferens och regeringen är tillräckligt kall inför dessa hot. Så skönt att inte den gamla regeringen sitter kvar. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar