tisdag 22 november 2016

Regeringen struntar i utgifterna

Den svenska regeringen blundar så gott det går inför kommande stora utgiftsökningar under 2017 och framåt. Åtminstone 50 miljarder behöver skjutas till från staten till kommunerna eftersom de får bära bördan av nytillkomna svenskar när staten har avsagt sig detta. Eller också måste kommunerna generellt höja skatten med två procent annars kommer vård, skola och omsorg att drabbas fram till 2020. Regeringen föreslår också åtgärder som försvagar budgeten med 17 miljarder för 2017, vilket är oansvarigt enligt Riksrevisionen. 

Regeringen verkar inte bry sig om framtiden efter 2018 för de räknar ändå inte med att få sitta kvar då. Under tiden fortsätter de sin underminerande politik gentemot det svenska samhället där kostnaderna hela tiden skenar, men det finns ingen som kan betala. Regeringen vältrar över kostnaderna för de nya invånarna på kommunerna och deras invånare och de har misslyckats med att få bort hälften av de invandrade från förra året. Något de lovade skulle ske. Kring 80 000 skulle ut ur Sverige för att de inte hade asylskäl, men detta har inte skett. Färre har avvisats i år än tidigare år. En större del, kring 10 000, har lämnat Sverige frivilligt, vilket visar att de inte kom hit för att de var flyktingar, utan för välfärden. De har fått betalt för att lämna. En vuxen får 30 000 kronor i bidrag. Plus hemresan betald.

Vi använder kring 40 miljarder på asylsökande, bara i mottagningsprocessen, konstaterade tidningen Aftenposten i Norge i januari i år. Inget land inom Europa använde lika mycket pengar som Sverige. Var och en kostar också dessa människor under minst sju års tid kring 142 000 kronor per år. Det är mer än många pensionärer har i Sverige per år i pension. Dessutom tillkommer nu kostnader för bygget av nya bostäder, där de nya svenskarna ska bo. Kring 270 000 nya invånare har kommit utifrån de senaste tre åren och behöver försörjas. Nya städer kan byggas. Det är det senaste.

Varje nyanländ svensk kostar kring 1,5 miljoner under sin livstid och skapar kring 700 000 i intäkter under sitt liv i Sverige. Var och en som vi tar emot kostar oss således kring 800 000 under sitt liv här. Detta enligt Pensionsmyndigheten. Pensionerna kommer också att bli lägre eftersom de som kommer hit hinner inte arbeta in någon pension. Så i framtiden kommer hundratusentals nya invånare att behöva försörjas av de som redan lever här. Ebberöds bank. För er som inte vet så är Ebberöds bank något välmenande, men svårt vanskött. Det uppstår alltid underskott, som till slut inte kan betalas. Men det struntar förstås den nuvarande regeringen i, för de kommer inte att sitta vid makten när Sverige rasar samman. Efter oss syndafloden, som det sades på 20-talet, innan kraschen 1929. Det hela liknar ett Ponzibedrägeri mot invånarna i landet, men så kallas det inte när det är staten som står för detta.
En bild från förra året.
Alla ville till Sverige
för här var det bäst.
Omkring 270 000
har kommit hit
unde de senaste åren.
Sverige klarar
inte detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar