onsdag 15 maj 2019

Jeremy Kyle Show fick man att begå självmord

UPPDATERAT
Stephen Dymond blev helt förkrossad över anklagelser om otrohet och när han inte klarade lögndetektorns test i Jeremy Kyle Show för en vecka sedan. Han tog en överdos av morfin och begick självmord efter det inspelade programmet, som nu inte kommer att finnas tillgängligt och aldrig sändas i TV. Stephen Dymond blev 62 år gammal. 

Denna show har sänts i engelsk TV sedan 2005 och är mycket utlämnande och förkrossande för gästerna, som överlumplas av avslöjanden. Flickvännen Jane Callaghan sade åt Stephen Dymond att ta sina saker och försvinna när de kom hem från inspelningen av showen. Den skulle sändas i förrgår, men har nu stoppats. Den kommer inte att få sändas under utredningen av vad som hände och förmodligen läggs showen ned permanent. Det vore på tiden tycker jag, som har sett några avsnitt av denna show och det är verkligen en skräck för vem som helst att hamna där. Stephen Dymond hade tillgång till morfin för sin ledvärk och tog en överdos. Han tros ha begått självmord redan när han kom hem till Portsmouth för sex dagar sedan. Han hade trott att han och flickvännen skulle få psykologisk hjälp av Jeremy Kyle Show och det var därför han deltog. Medlemmar av det engelska parlamentet har bett att denna show, som utnyttjar känslomässigt sårbara människor, läggs ned. Programmet brukar ha en miljon tittare per avsnitt.

Daily Mail har också intervjuat Stephen Dymonds son Carl Wolley, som nyligen träffade honom igen efter 36 år. Hans pappa lämnade en lapp till honom och bad att han skulle förlåta honom och inte hata honom för att han tog sitt liv. Fadern bedyrade innan han dog att han inte hade varit otrogen. 
14:07
Jo showen läggs ned för gott nu av ITV. Var på tiden!
16.5.2019
Och här träder en kvinna fram och säger att hon är glad att han är död. Han var nämligen en lögnare, en misshandlare och en pedofil. Det är Dianne Healing, som var gift ett tag med Stephen Dymond för 15 år sedan, som säger detta. Hon flydde ifrån honom tillsammans med sina barn till ett härbärge för kvinnor för att få skydd bara månader efter att de gifte sig. Hon säger att hon tror att han tog livet av sig för att han var rädd vad som nu skulle komma fram efter hans framträdande i Jeremy Kyle Show. En mycket trist historia. Fler människor träder också fram och berättar hur misshandlade de kände sig i progammet. Och hur lite omhändertagna de blev efteråt. En man till har försökt att begå självmord. 


Stephen Dymond klarade inte att leva längre
efter att ha blivit förödmjukad i Jeremy Kyle Show.
Faksimil från facebook.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar