onsdag 18 november 2020

Ebba Busch kör över Esbjörn

 UPPDATERAT

Det är fult av en kd-ledare att köra över en gammal människa. Det borde inte en kristen göra, men Ebba Busch har gett sig tusan på att hon ska ha Esbjörns fastighet fast han ångrade sig dagen efter de hade undertecknat ett avtal om köp. Nu ser det hela ut att dras i domstol för Ebba Busch ska ha den här fastigheten av alla som finns i Sverige. Det finns inget egentligt köpebrev för Esbjörn ångrade sig som sagt och avslutade aldrig affären. 

Köpebrevet ska upprättas och betalningen ska erläggas plus att två personer ska bevittna deras namnteckningar, men detta ha inte skett. Så det borde väl vara självklart att Ebba Busch inte får köpa Esbjörns fastighet. Men hon vägrar att ge sig för hon vill aldrig förlora. Mycket märkligt. Inte ens att detta kan komma att påverka henne politiskt ser ut att beröra henne. Problemet i den här affären är att ingen mäklare anlitades. Annars hade det varit solklart rent juridiskt. En mäklare upprättade ett köpekontrakt, men avsvor sig ansvaret för affären. 

Här är fastigheten bråket handlar om: https://www.hitta.se/uppsala+län/uppsala/marielund+67/område/59.83975687237525:17.872635024322193

20.11.2020

Ebba Busch går vidare med sin stämning mot Esbjörn och berättar att hon har blivit hotad och hon ömmar för sina små barn. För att de ska ha någonstans att bo. Om det hade varit jag hade jag gjort vad som helst för att slippa bråket. Och verkligen tagit hand om mina barn istället för att dra allt inför rätta. Kan det verkligen inte finnas någon annanstans att bo? Huset var inte ens till salu utan Ebba Busch pratade sig in i huset. Det finns i dag 959 bostäder till salu i Uppsala län. Något borde passa familjen. Förutom Esbjörns då, som aldrig har varit till salu. Eller om hon vill bo i Stockholms län finns det 5 750 bostäder att välja på. 

23.11.2020

På onsdag smäller det för då går tidsfristen ut för Esbjörn. Den 25 november lämnas stämningen in till rätten. Innan dess måste Esbjörn har träffat henne och gått med på affären. Tänk att försöka tvinga en gammal man att lämna ifrån sig huset! När han har sagt sedan dagen efter de träffades att han inte vill. Fy sjutton!

5.12.2020

Här går Expressen igenom hela denna affär. Vem ska vinna i rätten? Ebba Busch ville flytta in före jul, kommer inte att ske. Alla håller förstås på 81-årige Esbjörn och anser att moraliskt kan inte Ebba Busch vinna. Så dumt av kd-ledaren!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar