fredag 27 november 2020

Fredrick Federley bodde ihop med en dömd pedofil

UPPDATERAT

Fredrick Federley (c) har klappat ihop till följd av att han bodde ihop med en dömd pedofil. Han tar nu paus från politiken och försöker att samla ihop sig genom sjukskrivning och med hjälp av psykolog. Att inte upptäcka att man bor ihop med en pedofil är inte så märkligt, för de är naturligtvis bra på att dölja vad de gör. Mannen i fråga har en personlighetsstörning med narcissistiska och tvångsmässiga drag. Men i det här fallet visste Fredrick Federley vem han hade att göra med. 

Mannen flyttade in hos Federley i somras och skulle bo där tills han hade hittat ett eget boende enligt Federley. Pedofilen har en tvångsmässig fixering vid sin tidigare sambo, som är mor till de båda döttrar han har våldtagit. Flickorna var 6 respektive 9 år när de våldtogs upprepade gånger av mannen. Han har avtjänat ett långt fängelsestraff för detta. Federley är aktuell just nu genom TV-programmet Bryssel Calling som SVT visar. 

16:16

Till saken hör att Fredrick Federley har en liten dotter, som har tillkommit genom surrogatmödraskap, och denna lilla dotter fanns förstås i hemmet när pedofilen flyttade in i somras. För bara någon dag sedan uppdagades att denna lilla dotter hade utsatts för ett sexuellt övergrepp av pedofilen. Vad för slags pappa är Fredrik Federley som låter sin dotter utsättas för något sådant? Varenda förnuftig människa vet ju att det är farligt att ha en pedofil i närheten av sitt barn. Dottern är född 2011. Precis i lagom ålder för pedofilen.

8.12.2020

I morgon ska centerpartiet berätta hur de ska göra med sin medlem Federey. Han har försökt dölja att han visste att sambon var dömd. Kan verkligen centern ha kvar honom i EU på den tunga post han har där?

9.12.2020

Federley har sagt i brev att pedofilen han levde ihop med var oskyldig. Hur kan centerpartiet i dag behålla denne man inom partiet? 

8:59

Nä det verkar inte som centern vill kommentera något. Det var ett missförstånd enligt pressekreteraren i partiet. Det är bekymmersamt att han har känt till pedofilens brott längre än han har uppgett fast centern vet inte om detta stämmer. Det går tydligen inte att prata med Federley ens för partikamraterna. Så något mer kan vi inte få veta. Ridå!

10.12.2020

Till och med SVT tror att Federley inte kan komma tillbaka till politiken. Han får väl vara sjukskriven då i eviga tider? Det finns väl en gräddfil för sådana som han? Ingen kan ju sparka honom från EU eller riksdagen. Åtminstone. Han får sitta där till 2022. 

11.12.2020

Nu har Federley bestämt sig och lämnar politiken. Något annat är inte möjligt naturligtvis. Annars vore det verkligen en skandal till. Han har aldrig utsatt sin dotter för någon fara. Nä förstås inte. Vad ska han säga? Att bo ihop med en pedofil är att utsätta alla barn i närheten för fara. Ifall han inte inser det är han fortfarande illa ute. Han är 42 år och behöver mogna uppenbarligen. Annie Lööf säger att det är en personlig tragedi. Jo, jo så kan man kalla det. Förfärligt även för henne. Hon som hellre skulle äta upp sin högra sko än att bli stödhjul åt Löfven. Nu blir hon av med Federley och hans problem. Så härligt för henne!

12.12.2020

Och här berättar Federley om att han på midsommaraftonen pratade om sin sambo och att han var straffad. Varför visste han det inte tidigare? Det är lätt att ta reda på om någon är straffad och för vad. Det är särskilt lätt - eller borde vara det - för en politiker. Men det är hans sambo som berättar själv enligt Federley den 14 juni i år, men det framställs inte som så farligt av sambon och Federley får så småningom vetskap om att brottet handlade om barnpornografi och sexualbrott mot barn. Men än i dag har han inte läst domen. Det klarar inte den sköre Federley för då skulle han gå sönder, säger han. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar