tisdag 14 september 2021

Det snöar i Övertorneå måste vara fel på klimatet

 Jo i dag alltså så kom det ett snötäcke i Övertorneå, där det ska vara höst nu, inte vinter. Men klimatet lurar bakom knuten för att överraska. Va sa ni? Väder? Javisst är det så. Och det kan variera, men rönnbären är många i år och då ska det bli mycket snö. Vadå? Gammal skrock? Jovisst. Men varför inte. Det duger lika bra som det som pressas på oss från högre makter, dvs IPPC som har konstruerat en ny hockeyklubba, som visar otroliga höjningar av temperaturen på klotet. 

Men enligt SVT är det klimatskeptikerna som är farliga. För nu är det konstaterat av IPPC att klimatet ändras fortare än på tusentals år. Jaha. Det var väl Jesus som räddade oss då antagligen. För 2 000 år sedan. Och alltmedan klimatskeptikerna sprider osanningar så lik förbaskat snöar det i Övertorneå. Men inom 50 år kommer Övertorneå att förlora fem snödagar! Dock kan de vita jularna där hålla i sig rätt länge. Särskilt som det redan snöar i Övertorneå. 

Bilden är från Övertorneå i dag. Sensation! Inte ska det snöa här inte. Istället ska hösten sträcka sig längre fram i oktober. Ungefär. Sedan ska vintern långsamt ta över. Himla klimat att inte sköta sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar