torsdag 2 september 2021

En kriminell sprängde sig själv i Värnamo

UPPDATERAT

Nu senast i Värnamo hade en kriminell väldigt stor otur när han skulle spränga hos en man som bodde i ett hus där. Istället lyckades han spränga sig själv i luften och dog. Lite skadeglädje finns nog hos den man som var måltavlan och även hos hans kompisar. Måltavlan var tydligen skyldig pengar när det gällde narkotika och skulle straffas nu av en medlem i Bandidos. Denne man - måltavlan - var också dömd, men klarade sig nu. De får väl skicka någon annan får vi se om den lyckas. Hur var det man sade förr i tiden: synden straffar sig själv. 

Så få människor som 5 000 män i kriminella nätverk lär hålla Sverige i ett järngrepp nu med skjutningar, sprängningar och mord var och varannan dag och polisen har tappat greppet för de får aldrig ihop tillräckligt med folk som jobbar för dem. I Sverige har vi nästan lägst antal poliser per hundratusen invånare inom EU. De där cirka 10 000 poliserna som skulle till lär vi inte få till 2024 åtminstone. Regeringen har stora problem.

13:55

När det talas om Bandidos så tror man gärna att det handlar om sedan länge infödda svenskar, men så är inte längre fallet och i detta nu sägs det vara två med utländska namn som figurerar som bombare och måltavla. Här skrev jag om Bandios-medlemmen i Linköping som hade ett arabiskt namn och som sköts ihjäl på Kolgrillen i Skäggetorp den 25 augusti i år. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar