lördag 11 juni 2022

Justin Bieber har ansiktsförlamning

UPPDATERAT

 Justin Bieber har fått Ramsay Hunts sjukdom. Han har drabbats av ansiktsförlamning, vilket kan uppstå genom denna virussjukdom. Han har tydligen haft otur för det är sällsynt att få denna komplikation. Han är halvsides ansiktsförlamad för viruset har angripit en nerv. 

Då kan han inte uppträda och sjunga utan måste ta en paus. Han har varit tvungen att ställa in konserter också framåt. Tre planerade konserter är inställda. Hans fru har haft en blodpropp i hjärnan och blev opererad i mars i år. Märklig otur dessa unga människor har. Men Justin Bieber säger att han har gott hopp och förtröstar på Gud. Vore väl bättre att lita till läkarna? Han är 28 år och denna sjukdom kan drabba både barn och vuxna. Hans fru är 25 år och hade tydligen ett hål i hjärtat och därav uppstod hennes blodpropp, som vandrade till hjärnan. 

Denna virussjukdom, som Justin Bieber har fått, måste bekämpas tidigt för att prognosen ska vara bra. Det finns risk för bestående förlamning och hörsel- samt balansproblem, men det ska vi hoppas att Justin Bieber slipper. Sjukdomen är besläktad med vattkoppor och bältros. Den orsakas av liknande virus. 

14.6.2022

Justin Bieber mår lite bättre låter han hälsa. Hans mamma är en djupt troende kristen och han har en liknande tro och säger att under tiden han tillfrisknar så är Jesus med honom


Så här yttrar sig Justin Biebers sjukdom. Han är halvsides förlamad i ansiktet. Men han hoppas förstås att bli frisk igen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar