onsdag 1 juni 2022

SVT storsatsar på det rysliga och fasanfulla klimatet

UPPDATERAT

Jag stänger öronen eller till och med av TV:n när SVT i sina nyhetssändningar ständigt upprepar hur hemsk koldioxiden är och vilken katastrof vi går emot med klimatet. Jag tänker att det måste vara väldigt rädda och skräckslagna människor som arbetar på den statliga kanalen. Och så är det säkerligen för de befinner sig ju på toppen av ett ekonomiskt maktfullkomligt berg och vart går sedan vägen om inte nedför?

Länge har katastrofnyheterna spritts över världen under min livstid. Det räcker inte med det som naturen åstadkommer utan människans hybris ska piskas och betvingas. Åtminstone för dem, som inte begriper att naturen är ond och ständigt är emot oss och dessutom skyndar vi själva på alla katastrofer.

 Jag hittade en hemsida där alla uteblivna katastrofer beskrivs. Hur lyckades nu mänskligheten med detta? Var det tur eller skicklighet? Eller helt enkelt en felbedömning av människor som ville göra karriär på skräckskildringar och undergångsvisioner? Detta har pågått intensivast sedan 1970-talet. Och är nu värre än någonsin. 

På 50-talet så blev jag utsatt som barn för helvetespredikningar i kyrkan av präster. Om vi inte uppförde oss ordentligt skulle vi hamna där i det brinnande gehenna och plågas för evigt. Då stängde jag också öronen och började tänka på andra roligare saker. Nu har dessa präster tagit plats i den statliga televisionen istället. Vi förstör hela naturen inklusive oss själva och skapar helvetet på jorden. Måtte nu miljöpartiet åka ur riksdagen så det blir slut på detta predikande. Så att verkligheten kan bestämma en smula mer istället. 

Här finns hemsidan om många uteblivna eller avvärjda katastrofer.  Jag bildsätter också nedan en del av allt detta. 

2.6.2022

Vill rekommendera Green Murder, en bok som beskriver vansinnet som pågår över jorden vad gäller klimatet. Det finns inga sätt att komma undan att använda tung industri. Den behövs för metallframställning. Det finns ingen patentlösningar genom genom solenergi eller vindkraft. Solpanelerna kan inte återvinnas och måste placeras i deponi. Vindkraftens propellrar kan inte heller återvinnas. Allt detta gör samhällen och människor fattigare, men industrierna flyttas istället till Kina. Vem kräver av Kina att ställa om? Inga kommentarer:

Skicka en kommentar