lördag 28 september 2024

Ledaren för Hizbollah Hassan Nasrallah är död

UPPDATERAT

 Det är lustigt att ledaren för Hizbollah ser ut exakt så som man kunde tänka sig att de gamla ledarna för Persien såg ut, som kaliferna ni vet. Han blev 64 år och bombades av Israel och han är död. Det är bekräftat. Betyder det något? Jo det ser ut att destabilisera Hizbollah. Han har jagats i 32 år och gick sällan ut för han var rädd för Israel. Men kanske blir det inte så många terroristdåd nu. Han var militär i sin planering. 

29.9.2024

Nasrallahs kusin överlevde och kan ta över ledarskapet. Och han ser nästan ut som Hassan Nasrallah och det är en fördel i dessa kretsar. Både släkt till förre ledaren och släkt till profeten i rakt nedstigande led. Den svarta turbanen är tecken på detta släktskap.  Plus att han är 60 år och inskolad för att kunna ta över. Stackars kvinnor i dessa länder. De får också gå runt i svart, heltäckande. 

8 oktober 2024

Också kusinen är nu bekräftat död, träffad av ett anfall från Israel. 

En kalif från 600-talet och ovan Hassan Nasrallah. De var mer modemedvetna på 600-talet. Men likheten är stor mellan dessa män. Så inget verkar ha hänt på hundratals år. 
Här är alla som är döda i Hizbollahs ledarskikt. Faksimil från Daily Mail. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar