tisdag 17 september 2024

Magdalena Andersson har alltid avskytt pensionärer

 Det är ingen stor sak att pensionärer har lurats av pengar genom påtryckningar för att köpa lotter. Socialdemokraterna försörjs genom dessa och hindrar med alla medel alla försök att stänga ned denna inkomstkälla. Magdalena Andersson har alltid tyckt illa om oss 40-talister. Jag har skrivit om det här.  Till slut var hon dock tvungen att sluta prata illa om oss gamlingar för många är redan döda och vi är få. Den största generationen är de som är födda efter 2010 i dag.  Och den generationen kan ju ingen prata illa om för de är så underbara barn och vår framtid. 

Dock har många av dem blivit kriminella redan i dessa unga år, men det ska vi väl inte bråka om här. Ingen blir dock förvånad när gängkriminella har anställts för att pracka på äldre lotter. Bland andra så har en av de efterlysta för mordet på 12-åriga Adriana i Norsborg jobbat åt detta helägda socialdemokratiska företag. Sverige är genomsyrat av dessa av socialdemokraterna så älskade invandrade människor, vars barn nu vill ha allt genast och inte behöva jobba hela livet för en skral inkomst. 

Naiviteten tar aldrig slut hos de i vänstern. Men va tusan visst ska lotter kunna försörja också detta naiva parti. Åtminstone med 20 procents inkomster. Socialdemokraterna är fortfarande det parti jag har röstat på flest gånger i val, men inte på 2000-talet. Deras idéer var helt okej när Sverige skulle utvecklas på 60-talet och vi var unga, som var födda efter andra världskriget. Vi sågs med glada och uppskattande ansikten hos de äldre då som hade trott att världen skulle gå under i detta hemska krig. 

Numera har det dock gått för långt med alla märkliga idéer om att vi är rasister i det här landet om vi har bott här i några generationer. Och att alla med mörkare hudfärg har rätt att ta igen kolonialtiden när de var så förtryckta. Arvsynden är inte avskaffad utan i ständig omsättning bland den unga generationen. Och vi med vit hudfärg är alla skyldiga. Därför ska vi ge bort alla våra sparade pengar och inte ha särskilt mycket i pension heller. Plus luras av telefonförsäljare att köpa fler lotter. 

Nu har ju socialdemokraterna bestämt att denna otäcka handel med lotter ska ta paus. Men det är väl självklart att hela verksamheten ska stängas ned. Det vet ju alla att det inte är någon vinst (sic!) att satsa på lotterier för köpare. Det gör att det inte borde förekomma partilotter som dessa, som socialdemokraterna har levt gott på sedan 50-talet. 

PS. Här kan ni som vill testamentera era tillgångar till socialdemokraterna. Detta finns på deras hemsida. Det finns under rubriken Kampfonden. DS.

Här syns att den största generationen nu är barn födda efter 2010. Faksimil från SCB. Men dessa sist födda eller invandrade kan inte förmås arbeta, som 40-talister fick göra. En del går istället in i gängen och tar bland annat morduppdrag för att snabbt bli rika. Omkring 50 000 personer kan kopplas till dessa gäng. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar