onsdag 11 september 2024

Migranter äter hundar

 Trump vann inte den debatt som tog plats i natt svensk tid. Det gjorde Harris. Detta enligt amerikanska folket som CNN har frågat: 63 procent av tittarna tyckte att Harris var bättre och enbart 37 procent att Trump vann över Harris. Redan tidigare har Harris blivit utnämnd till segrare valdagen den 5 november och varför inte? Är det inte äntligen dags för en kvinna med olika sorters invandrare i sina gener? I detta USA, som alltid har varit ett invandrarland.

Trump blev stoppad av moderatorn när han började tala om att migranter äter "pets". Således husdjur. Han hade sett det på bilder menade han. Det var en stor förbättring att byta ut nuvarande president Biden, som är så gammal, mot denna relativt unga kvinna. Biden fyller 82 år i november. Kamala Harris fyller 60 år innan valet. Hon skulle kunna vara Bidens dotter. 


Donald Trump tappade humöret som vanligt och Kamala Harris nöjde sig med att skaka på huvudet och le när han gjorde bort sig. Trump är född 1946 och tillhör samma generation som jag gör. Inte skulle jag rösta på honom om jag kunde. Här kan ni se det han sade om migranter och husdjur. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar