söndag 31 maj 2015

Många flyktingar kräver ny moské

UPPDATERAT
En ny moské med plats för mellan 800-1000 personer måste byggas i Halmstad sedan den som redan finns har blivit för liten. Den kontroversiella imamen från Göteborg Ahmed Suleman brukar hålla sina fredagsböner här. Han kallar sig Abu Muadh i sina föreläsningar. Marken är kommunal och pengar behöver samlas in, men moskén kan stå klar om två år, menar församlingen. Den ska inte få någon minaret eller kupol, utan det ska vara en fyrkantig byggnad. Snabba ryck! De har inte köpt marken än från kommunen.

Halmstad moské, som tänker bygga den nya moskén, hävade i vintras att attacken i Paris mot journalisterna var en lögn. Efter diverse turer uppgav de sedan att deras påstående var ett test av yttrandefriheten. Först i maj gick de ut och pudlade kring detta och påstod att de varit för släpphänta och att nu var hemsidan omgjord och bara styrelsen hade tillgång till den. Alla sidor som behandlade detta är nu borta. Men så här skrev de då:

Det börjar dyka upp mer och mer BEVIS för att den så kallade "terror attacken" i Paris är en enda stor lögn! Exempelvis så påstår man nu att en av "terroristerna" hade glömt sitt ID-kort i den bil man körde. En "terrorist" som tar med sig och även glömer sitt ID-kort är nog inte så smart att kunna utföra en så professionell terror attack. För att göra det hela lite mer spännande så lyckas de tre fly centrala Paris på några minuter, vilket varje normal storstads människa vet är omöjligt när man bor i en miljon stad. Det brukar ta timmar!

Analyserar man vidare de ocensurerade video som finns tillgängliga på YouTube( se: http://youtu.be/6zdXj4FiZg0 ) där den skadade polisen som ligger på marken avrättas med skott i huvudet inser man snabbt att det inte finns en droppe blod. Ligger man skottskadad på gatan bör man blöda kraftigt, gör man inte det så borde något komma ut efter skott i huvudet på nära håll. Skjutvaptnet är även riktad åt fel håll...

Titta vidare på detta klipp där en mängd bevis tas upp från en inspelning från taket där "terror handlingen" ägde rum. http://youtu.be/QUuYSft1fOw

Det luktar en ny inkvisition.
Omedelbart efter fejk attacken ökade attackerna och vandaliseringen mot muslimer och moskéer runt om i Europa. Vem ligger bakom detta och varför? Det återstår några år eller decenier innan vi får veta sanningen. Det enda vi med säkerhet kan säga är att livet för muslimer i Europa kommer att bli tuffare då dessa påhittde terror attacker alltid har lett till att islamofobin och muslimhatet ökat. Samt att diverse stormakter låtit dessa "terror attacker" rättfärdiga deras invasion och plundring av muslimiska länder med hundra tusentals muslimer mördade, våldtagna och torterade som resultat. Förutom spill av muslimers blod brukar detta alltid, utan undantag, leda till att många konverterar till Islam. Välkomna!!! Det finns plats i Paradiset för alla, Allahs barmhärtighet är obegränsad! 

1.6.2015

Här är en debattartikel i Aftonbladet av Zeliha Dagli, som har flytt en gång för trettio år sedan från de inskränkande imamerna i hennes hemland. Men tyvärr följer de som skuggor efter henne. Hon har flyttat runt för att komma ifrån dem i Sverige, men de finns där hon bor i Husby. Hon har försökt att flytta till innerstaden och har varit på lägenhetsvisningar, men hennes inkomster räcker inte för att flytta. Hon är 59 år och vill söka asyl på nytt i det Sverige dit hon flydde en gång. Hon vill vara som en vanlig svensk. Sakine Madon är hennes dotter. Hon som nu är politisk redaktör på Norran. De är ursprungligen kurder från Turkiet. 

16:26 Och i Örebro anhölls imamen Sheikh Abu Abdullah Alif. Hans dotter skriver på Facebook att Säpo tar människor utan någon anledning. Enligt Säpo misstänks 45-åringen ha rekryterat och utbildat terrorister till IS.

4.6.2015

Imamen häktades i dag av Örebro tingsrätt, misstänkt för offentlig uppmaning, utbildning och rekrytering till terrorverksamhet. Han har utfört dessa brott från hösten 2014 till våren 2015 och försökt att få människor att resa till Syrien för att begå brott. 

16.6.2015
Har försökt fixa till texten, men något från det kopierade ovan gör att det inte går. Åtminstone inte för mig, som är rätt dålig på detta. Håll till godo ändå!
22.6.2015
Och här ser ni hur terrorresor finansieras. Och den 45-årige imamen (som var volontär enligt vissa medier) sitter fortfarande häktad skäligen misstänkt för rekrytering till dessa terrorresor. 

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar