fredag 1 maj 2015

Två barn föll tio meter

UPPDATERAT
De båda små barnen i Malmö, två och fyra år, föll ut genom ett fönster ned på en stentrappa. Ingen vuxen fanns i lägenheten, bara barn. Fadern, som är 53 år, är misstänkt för vållande till kroppsskada. De båda barnen är allvarligt skadade, men inte livshotande. De måste ha haft änglavakt eftersom de föll från tredje våningen. Det hände i området Östra Sorgenfri på Arildsgatan i Malmö, ett område känt för sin fattiga befolkning och också för invandrare. Här finns bild på stentrappan, där de föll. 
3.5.2015
Tack och lov så mår barnen ganska bra efter omständigheterna. Mamman var och handlade och pappan var ute i ett ärende så de fyra barnen var ensamma hemma. Fönstret glappar så det åkte upp säger fyraåringen och den lille knuffade henne i ryggen. Vi får väl hoppas att föräldrarna begriper att de ska barnsäkra fönstret. Kostar inte många ören.
4.5.2015
En pojke i 4-årsåldern föll från ett fönster på fjärde våningen i Bergsjön i dag.  Han klarade sig ganska bra och var inte medvetslös när hjälp anlände. Han hade tur och föll på en gräsmatta. En mindre två år gammal lillasyster fanns i lägenheten. Ingen vuxen fanns, men mamma kom när polisen var där och skulle bryta sig in i lägenheten. Vi får hoppas att föräldrarna lär sig att deras barn inte får lämnas ensamma. Aldrig någonsin.
25.5.2015
Här föll en sexåring handlöst ut genom ett fönster, men hade sådan tur att en granne fångade honom i fallet, annars hade han hamnat i en betongtrappa och blivit allvarligt skadad eller dött. Det hände i Västervik bland nya svenskar. Uppsikt eller lås på fönstren!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar