söndag 22 januari 2017

Kan världen bli värre?

UPPDATERAT
En våldtäkt från en lägenhet i Uppsala sändes live på facebook på söndagsmorgonen. Det var tre invandrare tydligen från Armenien, som våldtog en drogad kvinna. Detta polisanmäldes av ett par som råkade se detta i den slutna gruppen. Polisen stormade lägenheten och då pågick sändningen på facebook fortfarande. Männen är födda 1992, 1996 och 1998 enligt polisen. De är misstänkta för grov våldtäkt. 

Gruppen som sände heter Den största gruppen utan regler och det var Emil Emil som sände ut detta ända tills polisen avbröt. Gruppen har över 60 000 medlemmar. Detta har rapporterats både i Aftonbladet och i engelska tidningar The Sun och i The Independent. Sverige blir mer och mer utskämt. Snart lever vi i världens värsta land. Kvinnan är född 1986 och är förd till sjukhus. Här rapporterar SVT om detta.
20:29
Här träder en kvinna till fram, som också blev våldtagen 2015, men då dömdes inte våldtäktsmannen för detta. Det är en av de nu misstänkta männen. Utredningen lades ned. Nu måste det här få ett slut! Vi kan inte vara världens värsta våldtäktsland, vilket jag skrev om redan 2010 att Sverige hade fler anmälda våldtäkter än Kongo då, som var ett land i krig. Och inte heller då gick det att få våldtäktsmän fällda. Då var hälften av våldtäktsmännen utrikes födda. En klar överrepresentation. Det är säkerligen värre nu. Med den massiva invandringen av män till Sverige. Fler än någonsin i landets historia. 
23.1.2017
Här säger Jerzy Sarnecki kriminalexpert att barnen behöver stöd och deras föräldrar behöver stöd från födelsen av deras barn helst. Särskilt mamman behöver detta. När de unga börjar begå brott i 15-årsåldern är det redan för sent. Så det är kört då för alla som kommer hit och blir kriminella? De som inte är födda i Sverige.
15:46
Polisen vädjar nu till allmänheten att ge dem filmen om övergreppet om någon har den. Och att inte sprida den vidare på nätet. Skräckversionen vore nu att de här tre ostraffat kan fortsätta att göra så här. Och dessutom skryta om det. Polisen behöver hjälp från allmänheten. Annars är risken att ord står mot ord. Kvinnan kommer antagligen inte ihåg vad som skedde eftersom hon var drogad. Ifall de inte får något straff nu så kommer de naturligtvis att tycka att det är fritt fram att göra vad som helst. 
24.1.2017
De tre männen begärs nu häktade, men polisen säger att de inte har en film på övergreppen. Det vore katastrof om det inte kan räcka med vittnena, som såg övergreppen. Måste det dessutom finnas en film?
25.1.2017
Männen är inte från Armenien utan afghanska medborgare. De begärs häktade i dag. Den första häktningsförhandlingen har hållits och den mannen blev häktad. Han är 24 år och var den som filmade den misstänkta våldtäkten. Hans föräldrar är från Iran och han är svensk medborgare. 
17:07
Även de båda andra männen, afghanska medborgare, som är misstänkta för våldtäkt blev häktade. 
7.2.2017
Nu ska männen omhäktas och som tur är har polisen fått in material som är bevis i fallet. Det kommer inte från facebook utan från en annan källa. Mer än så vill åklagaren i fallet inte säga. 

Uppsala tingsrätt, B 386-17


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar