onsdag 11 januari 2017

Ryssland har skadlig information om Trump

UPPDATERAT
Förra veckan informerades den nytillsatte president Donald Trump om att Ryssland har skadliga uppgifter om båda de amerikanska partierna och om Trump personligen, som de ännu inte har publicerat. Trumps parti republikanerna har också läckt uppgifter till Ryssland i en skala som kan kallas för spioneri mot det egna landet. Riksrätten hägrar vid horisonten innan presidenten ens har svurits in, vilket ska göras den 20 januari. Målet för Ryssland verkar vara att åstadkomma djup splittring i USA och i möjligaste mån även anarki. 

USA blev informerade genom en tidigare MI6-agent, som nu har en privat underrättelsefirma, och USA fick informationen om detta i Rom i augusti 2016. Ryssland har komprometterande material från ett hotellrum i Moskva där Trump träffade prostituerade. I samma rum där president Obama tidigare hade övernattat. Materialet kan användas som utpressning mot den nye presidenten. Trump har redan deklarerat att detta är falska uppgifter. Och att det rör sig om en politisk häxjakt. President Trump har i åratal rest till Ryssland för att undersöka möjligheterna att göra affärer där, men aldrig slutit något stort avtal. Trump var också där för att övervaka Miss Universum-tävlingen. Han ägde tävlingen under flera år. Ryska myndigheter och president Putin har utnyttjat hans resor för att få inflytande över honom.
11:24
Ryssland förnekar bestämt att de har några sådana uppgifter om Donald Trump. Inte heller har landet några sådana data om Hillary Clinton. Den information som har framkommit kallar Ryssland "nonsens" och "bluff".
19:52
Och Trump uppför sig som en riktig diktator när han tystar CNN på sin presskonferens för de har inte gjort som han tycker att medierna ska göra i USA. Så deras reporter får inte ställa frågor. Var tyst! Men han gillar en fri press och yttrandefrihet. Säger han.
12.1.2017
CNN säger naturligtvis att de har rapporterat helt legitimt kring den nya administrationen. De har inte rapporterat något ur rapporten (som ni kan se nedan) utan hållit detta kring vad amerikanska myndigheter har informerat. CNN vill att Trump-regimen påtalar i detalj vad det är som kanalen har gjort fel. Vad som inte ingår i yttrandefriheten i USA. Det första författningstillägget från 1791 stadgar att det råder full yttrandefrihet i landet samt pressfrihet. Trump uppför sig som om han fortfarande är programledare i TV och skulle ge någon sparken. 
En del av det dokument som säger att Ryssland har
komprometterande material om Trump. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar