fredag 14 januari 2022

Per Bolund får två hostattacker

UPPDATERAT

 Mitt under intervjun med TV4, SVT och andra får Per Bolund (mp) en hostattack och testar sedan dagen efter positivt för covid. Ingen som helst eftertanke hos denne partiledare (språkröret), som mer än andra har skadat Sverige. Att han inte har bättre koll på sin egen hälsa är förskräckligt och att han med två hostattacker under den korta intervjun inte har vett att avbryta sin svada är ännu värre. Ut med miljöpartiet ur riksdagen! Bort med denne marodör! Som inte begriper att han utsätter andra för fara när han hostar på dem. 

8:57

Men i TV4:as nyhetspanel på morgonen så ursäktas han med att han hade satt i halsen. Så klart. För det sade hans partisekreterare Katrin Wissing. I TV4 sitter ju miljöpartister, särskilt DN:s kulturchef Björn Wiman säger, att i Aktuellt i går så harklade sig programledaren. Det ska väl inte attackeras? Och de tror på vad partisekreteraren sade. Klantskallar! Går på vad som helst. 

9:59

Jaha nu är statsminister Magdalena Andersson också smittad med covid. Det går inte att klara sig undan denna smitta uppenbarligen. Tidigare har Lööf och Bolund således uppgett att de är smittade. Alla tre har träffats och pratats vid. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar