fredag 14 juli 2023

Betongen brinner inte i Aten

 Alexandra Pascalidou är den som gör allt för att få vara med i SVT:s klimatpropaganda. Hon påstår till och med att betongen brinner. Nej det gör den inte. Betong brinner inte. Inte vid 40 grader varmt och inte ens vid 100 grader varmt. Betong brinner inte ens om huset brinner ned. Tvärtom så skyddar betong mot brand precis som gipsskivor gör. 

Det är så tröttsamt med denna klimatpropaganda i SVT som enbart handlar om vädret. Det är varmt i Sydeuropa, visst, jag vet eftersom jag bodde i Marseille på 60-talet. Man var inte ute då så mycket på dagarna om det var varmt. Man måste ju inte gå ut då om det närmar sig 40 grader. Det är därför det finns siesta också i varmare länder. Det är bättre om nätterna då det är som svensk sommar i temperaturerna.

Hon försöker säga att hon bor i Grekland och där har hon inte luftkonditionering hemma. Men hon är skriven på Linnégatan i Stockholm. Och här är det betydligt svalare. Hon har väl kombinerat semester med lite klimatreportage så hon får betalt. Gratis semester är inte fy skam!



Här är Alexandra Pascalidou skriven, men hon är utmattad av hettan på semestern. Hon behöver absolut inte befinna sig i Aten om hon inte vill.  Det är 22 grader just nu i Stockholm och ska bli kring 15 nästa vecka när det börjar regna. 

Det här är Alexandra Pascalidous erbjudna tjänster på Linkedin. Ingenting alls om klimatet, för där är hon inte expert utan hon går in för att ljuga så mycket hon orkar för att kunna vara med i propagandan på SVT. 

1 kommentar: