onsdag 26 juli 2023

Låt er inte luras!

UPPDATERAT

 Polismyndigheten ger inte tillstånd till koranbränningar och naturligtvis så är inte Svergie islamfientligt som land. Regeringen varken kan eller vill ge några sådana tillstånd heller. Men det bedrivs kampanjer av muslimer i olika länder och Ryssland som vill splittra och göra Sverige instabilt. Bland annat detta konstaterade ministern för civilt försvar av Sverige Carl-Oskar Bohlin i dag i ett nyinsatt pressmöte

Det polismyndigheten ger tillstånd till är en "allmän sammankomst" och vad denna ska innehålla är upp till var och en som får detta tillstånd och dessutom har de som ägnat sig åt koranbränningar på senaste tid haft en mycket svag anknytning till Sverige. Utrikesministern har haft många bilaterala kontakter för att kyla ned denna desinformationskampanj och de påverkanskampanjer som pågår mot Sverige.

I Mellanöstern är det helt okej med mycket känslomässiga yttringar medan i Västerlandet är det bättre att hålla igen och ta det lite kallt. Det här påtalade också C G Jung på sin tid och förklarade att det berodde på att män betraktades som så enastående människor österut medan kvinnor var nedtryckta. Detta i sin tur skapade en obalans i samhället. Det här drabbas vi av nu genom att små barn också kallar kvinnor för horor i Sverige. 

27.7.2023

SVT:s Morgonstudion försökte ifrågasätta regeringens politik genom att Utrikesutskottets ordförande Aron Emilsson (sd) var där, men eftersom regeringen uttalade sig i går så hade inte programmet mycket att komma med. De hade försökt bjuda in både statsministern och utrikesministern, men de hade tackat nej, vilket är förståeligt. Och Aron Emilsson hade bra svar på programledarens frågor. Inte heller tidigare under morgonen så kom det något konkret och bra från studions programledare när Ivar Arpi uttalade sig. Två-noll till regeringen således om man nu ska se det som en match. Här kan ni själva se Morgonstudion om ni vill. Utrikesutskottet sammanträder i dag klockan 11.

Här bränner en irakiska upp sitt svenska pass för hon vill aldrig mer besöka Sverige. Hon blir applåderad på twitter. Fler borde göra sammaledes. Dock gick hennes pass ut förra året. Så hon har säkert ett nytt. 

Sverige har startat krig mot den islamska världen enligt den religiöse uppviglaren  Muqtada al-Sadrs och det var hans anhängare i Irak som satte den svenska ambassaden i Bagdad i brand. Ingenting har hänt sedan Muhammed framträdde på 600-talet utan tankarna är i värsta fall desamma. Och Muqtada al-Sadrs vill ha en muslimsk revolution i Irak, som än så länge är en parlamentarisk republik. Det ska bli som Iran en teokrati vill dessa krafter. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar