torsdag 27 juli 2023

Sveriges politik hot mot både Ryssland och muslimska länder

UPPDATERAT

Jo det är alldeles säkert att när vi nu överger vår politik, som har legat fast sedan jag föddes efter andra världskriget, så blir Sverige ett hot inte bara mot Ryssland utan också mot islamska länder. Och då måste Sverige tryckas till ordentligt så att de tio procent av befolkningen som är muslimer i Sverige ska kunna göra uppror om de vill. Dock är inte det troligt att de gör så eftersom de har flytt från dessa länder och undan den förtryckande religionen islam. 

Vi behöver nu bli eniga i vårt motstånd mot andra makters försök att ändra på våra lagar och förordningar. Inga andra länder har något med Sveriges lagstiftning att böra. Vi sköter den själva. Eftersom vi i Sverige omfattas av demokratiska regler så får varje medborgare själv ta ansvar för vad de gör vid de "allmänna sammankomster", som polismyndigheten kan utlysa. Och sant är att de senaste koranbränningarna har utförts dels av en dansk och sedan av en irakisk medborgare, som har ett tillfälligt uppehållstillstånd i Sverige.

Helt klart har vi tagit emot för många invandrare från Österlandet och detta har medfört att deras kulturella och sociala värderingar har fått för stort insteg i landet. Det i sin tur har medfört sprängningar och skjutningar plus mord i högre grad än förut. Fängelser som är överbelagda och fångar som inte längre än infödda svenskar i någon större utsträckning. 

Det var socialdemokraterna som påbörjade den här processen med att ändra Sveriges utrikespolitik genom att vilja gå med i Nato och det är självklart att detta inte gillas varken av muslimska länder, som alltid är på krigsstigen mot västerländska värderingar, eller Ryssland, som inte vill ha fler länder i Nato. Ryssland försöker nu bli mer vän med både Turkiet och afrikanska länder för att få mer makt över situationen. Plus genom att besöka Kina. Ryssland är ju som bekant i krig med Ukraina, vilket Putin absolut inte trodde skulle pågå nu utan vara avklarat för länge sedan. Ryssland skulle därmed gå vidare till Storryssland, men detta misslyckades. 

Pressmöte hålls i dag klockan 14 med justitieminister Gunnar Strömmer med anledning av ett nytt uppdrag angående det nya säkerhetsläget. 

14:06

Femton myndigheter får i uppdrag att stärka Sveriges förmåga att förebygga, förhindra och försvåra terrorism och våldsbejakande extremism. Gick inte att lyssna till för ljudet uteblev från pressmötet. Terror?

Nedan Richard Jomshofs (sd) tweet i dag som svar på en "bredare dialog", som muslimer vill ha: 




Den här bloggerskan i Irak sprider desinformation om Sverige och bränner sitt svenska pass. Det får hon gärna göra och hon lovar också att aldrig mer besöka Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar