torsdag 18 februari 2021

Löfven omyndigförklarar cirka 40 procent av väljarna

 Stefan Löfven tycker att det är helt rätt och riktigt att attackera både sverigedemokraterna och moderaterna, för de kommer att dra iväg om de får mer makt och bli något närmast nazistiskt menar han. Eller kanske fascistiskt? Ja det gäller att omyndigförklara omkring 40 procent av väljarna. Vill verkligen Löfven detta? Jodå det vill han, säger han för han litar inte på dem.  Utan det kommer att kosta om sverigedemokraterna blir ett vanligt parti. Precis som om det inte redan vore detta. 

Rädslan för 30-talet är stark inom vänstern och har varit det i många år. De har inte upptäckt att vi befinner oss i en helt annan tid närmare 100 år framåt och att inte närmare hälften av väljarna har blivit galna, som inte vill ha den nuvarande statsministern eller vänsterregimen. Det är spöken och fantasifoster som vår statsminister ser framför sig. Allt för att få behålla den egna makten naturligtvis. 

Det är bara partierna i mitten som kan vara demokratiska, menar han, så de andra partierna borde inte få finnas då? Nä inte yttersta vänstern och inte yttersta högern. Men de flesta menar väl att dessa ytterlighetspartier inte har någon makt alls i det läget Sverige befinner sig. Däremot har ett hat mot judar brett ut sig i och med att sådana människor, som är uppfostrade med detta hat rent kulturellt har anlänt i många tusenden till Sverige. 

Men statsministern har skygglapparna på när det gäller detta hat. Samtidigt är det också svårt att ta reda på vilka som begår de flesta brotten i Sverige, för det är fulstatistik som inte får omtalas. Jag kom från vårdcentralen i dag och där jobbar en förvirrad läkare, som inte borde ha fått anställning. Han klarar inte jobbet. Han är uppvuxen i Mellanöstern och kan inte riktigt göra sig förstådd när det gäller medicinska termer. Fast han talar utmärkt svenska. 

Stackars vårt land där statsministern inte begriper, att han och andra makthavare har importerat alldeles för många utifrån, som de har fallit på knä inför under årtionden. Pandemin, som drabbade oss, gör att nuvarande regering mer eller mindre måste uppföra sig som en diktatur. Då gäller det för statsministern att dribbla bort korten genom att attackera de partier som ännu befinner sig utanför regeringen. Men som kan ta över hela styret nästa år. Men dessa är emot demokratin enligt Löfven, inte den nuvarande regeringen, fast den nu har laglig möjlighet att låsa in befolkningen ännu ett år i hemmen om den så tycker. 


Så här såg valaffischerna ut på 30-talet och där befinner sig en del människor fortfarande. Men nu är det strax 100 år senare och något måste väl ändå mänskligheten har lärt sig under alla dessa år. De människor som röstade på 30-talet är till nästan 100 procent borta nu. Det är andra generationer som bestämmer. 

1 kommentar: