tisdag 16 februari 2021

Vita havet måste byta namn

 Ja ni har väl hört att salen på Konstfack som kallas Vita havet nu måste byta namn till Havet. Salen fick sitt namn på den tiden när humorn fanns, men den är nu förbjuden i vänsterkretsar. Vita havet är nämligen en sal på det kungliga slottet. Den borde väl också i konsekvensens namn byta namn då också till Havet. Och hur blir det med det riktiga Vita havet som ligger mellan Kolahalvön och Kaninhalvön och tillhör Ryssland. En professor på Konstfack som tycker diskussionen är dum har blivit mobbad. Småskolenivå minsann!

Borde vi alla inte demonstrera utanför ryska ambassaden för att förmå också dem att överge detta rasistiska tillmäle. För att inte tala om Svarta havet. Det är ett utpekande som är rasistiskt det också. Dessutom finns det en sal på Konstfack som heter även detta! Förbjud helt enkelt alla färger för folk kan ju ta åt sig. Tänk på de rödlätta i hyn för att inte tala om rödhåriga, som måste stå ut med Röda havet. Vi får istället säga hmm-hmm när något rasistiskt kommer på tal. Så småningom kommer vi alla då att gå runt och grymta som människor eventuellt gjorde tidigare på stenåldern. Innan de lärde sig tala som vettigt folk. Usch nu var jag nedlåtande mot de stackarna! Hur man än vänder sig har man ändan bak. Förfärligt det också. Parbleu!


Den här salen i kungliga slottet i Stockholm kallas för Vita havet. Namnet måste bytas absolut enligt rasismdogmen, för någon av gästerna kan ju ta åt sig när de anländer här för att tas emot av kungen och drottningen! Rummet är ju inte ens vitt! Mon dieu!

1 kommentar:

 1. https://www.dn.se/kultur/lars-strannegard-brown-islands-debattlust-ar-precis-vad-en-hogskola-behover/

  Lars Strannegård

  Rektor och professor

  Handelshögskolan i Stockholm

  Oväntat stöd för studenterna kan man tycka ...

  SvaraRadera