söndag 21 februari 2021

Så här ser en pedofil ut

Än så länge så får vi berätta om brottslingar i Sverige. Det är tillåtet att skriva ut deras namn och visa dem på bild, men det kan socialdemokraterna sätta stopp för med hänsyn till "brottslingars integritet". Både pressfriheten och tryckfriheten i allmänhet ska inskränkas om socialdemokraterna får som de vill. Om deras lagförslag inte stoppas den här gången - de har försökt en gång förut att få igenom detta - blir det således inte tillåtet att publicera offentliga handlingar. Och inte att omtala vilka brottslingarna är. Detta förslag av Morgan Johansson (s) stoppades första gången det föreslogs år 2018, men nu är det på gång igen. 

Här kan ni se en pedofil, som våldtog en ettårig flicka mer än 200 gånger.  Han dömdes först i tingsrätten till ett strängt straff, men överklagade och hovrätten sänkte straffet rejält. Han kan snart vara ute i samhället igen. Han skyllde på andra pedofiler och också på flickan, som bara var ett år. Han fick först 12 års fängelse, men det sänktes till fyra år i hovrätten. En veckas straff för varje våldtäkt eller grovt övergrepp på det lilla barnet. Total skandal!


Så här ser pedofilen ut från Borlänge, som våldtog en liten flicka och sedan skyllde allt på henne plus andra pedofiler. Han fick för några dagar sedan straffet sänkt från 12 års fängelse i tingsrätten till fyra år i hovrätten. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar