lördag 13 oktober 2018

Det förbannade klimatet

UPPDATERAT
Det måste vara några magiker som har ställt till det för vi kan inte sluta att prata om klimatet. Vi måste vara så indoktrinerade att det inte går att prata om något annat. Klimatet, klimatet, klimatet. Nu senast har några skrivit på DN Debatt (fast jag kan inte läsa artikeln den är spärrad) att vi ska äta hälften så mycket rött kött. För vi åt mycket mindre av detta på 60-talet, berättade TV4 för mig i morse. Jaså? Jag äter inte mer kött nu för det är för dyrt. Det blir mest fisk och grönsaker. Och jag och andra åt mer kött då på 60-talet när en plankstek på restaurang var högsta mode och man skulle ha kalv- eller oxkött på bordet på helgerna. 

Klimatet får bära hundhuvudet för allt vi gör. Vi har egentligen inga andra problem än klimatet. I Sverige kommer skjutningar och våldtäkter på tionde plats om man jämför (jo det var en skjutning i natt och en våldtäkt men det hoppar vi över). Klimatet är den store satan. Guden som vi alla bugar inför. Det där obegripliga som ställer till det. Tänk vad varmt det var i somras! "Klimatet" hoppar gubben i lådan upp och säger då.

Men förra hösten slutade det aldrig att regna. Jag har bildbevis! Då hotar väl den stora översvämningen. Syndafloden? Nä det är klimatet! Jösses kan inte klimatet dra någon annanstans. Så vi slipper höra om det dagligdags. Men tänk om Hans Rosling hade fått leva och tagit klimatkrisen på allvar utbrister Björn Wiman på DN för det är så få som talar om detta! (fast den artikeln är också spärrad). I vilken värld lever denne Wiman? Inte samma som min uppenbarligen. Skrämselpropagandan tar aldrig slut. Och tänk att det blev brittsommar nu igen! Så här varmt har det inte varit sedan 1978. Det måste vara klimatet!
11:34
För klimatet är det lite strängare krav än för oss människor. Det berättar SVT nu. Vi får bara äta 300 gram rött kött per vecka och 2,5 deciliter mjölk per dag, plus 31 gram socker per dag när klimatet nu har bestämt detta. Vi ska heller inte äta så mycket ägg. Inför lagstiftning! Vi ska ju vara bäst i Sverige. Bestäm att alla kor ska förbjudas i Sverige. Mjölk behöver vi inte dricka. Finns ju havremjölk. Och de ägg jag har fått gratis av min syster ska absolut förbjudas. Tänk att hon har höns! Skandal! Socker? Jo det tar jag på filen för den är så sur. Hemska mig! Klimatet, klimatet, klimatet. Inför ett Sanningsministerium nya regeringen så att vi verkligen får veta sanningen om allt! Det har vi stackars okunniga och dumma svenskar väntat länge på.
14.10.2018
Och nu sätts rekord i temperatur på löpande band i Sverige. Högsta sedan mätningarna började efter kriget. Ja andra världskriget då. Kom ihåg nu att det är inte vädret utan klimatet! Upprepa alla! Inte vädret utan klimatet! Sanningsministeriet kommer att inrättas så vi verkligen får veta. Så skönt att slippa tänka själva. 


Förra året denna dag i oktober hade det regnat så mycket
att badstranden sköljdes bort.
Inte vädret utan klimatet!
Upprepa tack!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar