måndag 14 september 2020

Beblanda er inte med andra hushåll!

I Bolton England finns det sådana skyltar (se nedan), som säger att ingen ska beblanda sig med andra hushåll. Om någon hade sagt att det skulle finnas sådana offentliga budskap för ett år sedan hade denne mött förvånade ansikten och omgivningen hade trott att den hade blivit galen. Men numera är vi vana vid allt och luttrade. 

Så fort går det att anpassa hela jordens befolkning genom ett litet virus. Frågan är då om det har varit befogat och kommer att vara det också i fortsättningen. Sverige stängde aldrig ned som andra länder gjorde, för vi har inga sådana lagar som exempelvis Finland, som satte hela Nyland i karantän (där ligger Helsingfors) och spärrade av detta landskap, för i Finland finns undantagslagar från andra världskriget.

Vi hade aldrig råkat ut för några större svårigheter förrän vi började ta emot hela världen i vårt land och en del av dem blev kriminella och sköt, sprängde och mördade allt var tygen höll, som man sa förr i tiden. Omkring en miljon invandrare kom under det senaste decenniet. Omkring 20 procent av befolkningen har rötter i ett annat land och det finns hundratusentals som inte har rätt att vara i det här landet, men staten har tappat räkningen över detta.

Vi hade en mycket bra folkräkning innan denna hejdlösa import började, men numera vet vi inte längre vilka som bebor Sverige. Vem som helst kan komma hit och ljuga om sin identitet och få ett samordningsnummer. Och som vi nu har fått bekräftat så har åtminstone 40 klaner invandrat hit för att leva kriminella liv och utnyttja Sverige så långt som möjligt.

Men tack och lov håller nu hela Sverigeskutan på att vända och till och med politiker har upptäckt att de är förda bakom ljuset av de kristna värderingar vi har också inom politiken. De som säger att vi ska ta hit hela världen för att sona de brott mot mänskligheten som har begåtts. Vilket högmod för ett litet land som vårt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar