tisdag 1 september 2020

Nu är det dags att straffa gängen

Med tveksamhet återupptar jag bloggen efter ett uppehåll på ett år. Mycket har hänt under detta år. Värst är gängmorden, våldtäkterna, sprängningarna, förnedringsrånen och pandemin. Pandemin är inte mycket att göra något åt innan det finns ett vaccin, men gängen borde ha stoppats för länge sedan. Men viljan finns inte.

Ungdomar som döms får inte fängelse utan är på ungdomshem, där det inte ens finns någon som övervakar dem ordentligt och det är bara att ge sig av därifrån som hände sig nyligen på Råby SiS-hem där en mördare fritogs. Vad jag vet är han fortfarande på fri fot.

Många hemska mord har det blivit under året. Läkaren som sköts med sitt spädbarn i famnen är ett och nyligen blev 12-åriga Adriana skjuten när hon var ute med hunden. Varje vecka skjuts det i Sverige i detta lågskaliga inbördeskrig. Men fortfarande hålls det emot genom att vi har fått dras med den regering vi har, där gangsters ska hållas om ryggen och få låga straff. Om något ska göras är det med 3-4-åringar. 

I Danmark där de har ordentliga lagar dömdes nyligen också fem gängmedlemmar till livstid respektive 20 års fängelse för de yngsta. Tack Danmark! Så skrev jag på facebook och jag hoppas att de inte syns till i Sverige under min livstid. Där lönar det sig inte att tiga tills rättegången äger rum, då de kriminella vet vad åklagaren tänker säga och anpassar sina berättelser efter detta. Där döms också gängkriminella hårdare med dubbla straff.

Sverige har haft den här undanglidande politiken sedan andra världskriget, men nu får det vara slut med detta när landet har importerat många som ingen vet vilka de är. Människor känner sig inte trygga längre. Inte heller de invandrare som har bott här ett tag. Klanen Ali Khan försöker att ta makten över Angered och sätter upp vägspärrar, vilket bara händer annars i länder som Afghanistan.

Kyrkor och kyrkogårdar vandaliseras och brott begås på dem. Inte någon reaktion att tala om. Men när en koran bränns i Malmö så rycker EU ut och menar att detta är rasism. Att vara religiös är inte att tillhöra en folkgrupp. Som svensk kan man vara vad som helst inom religionen också muslim eller asatroende. Men EU är lika rädda för dessa nya religiösa, som kommer från Mellanöstern som vilket land som helst inom EU. Detta startade redan med Lars Vilks och hans rondellhund 2010. Han har fortfarande personskydd. 

När man slår upp kriminella gäng i Sverige är det som kommer fram MC-gäng och enbart svennar är med där. De lär vara nästan 6 000 som ingår där. Några andra gäng finns inte. Ändå har vi utsatta områden i Sverige där det skjuts nästan dagligen. Så tröttsamt! Våra fängelser och häkten är fulla, men många brott blir ändå inte lösta.

Det går absolut inte längre att känna igen sig i Sverige. Särskilt inte för någon som är född och har bott här sedan 40-talet. De omtalade 40-talisterna har hela tiden fått stå i skamvrån för först tog de så stor plats och sedan kostade de så mycket. Särskilt finansminister Magdalena Andersson har skyllt på dessa äldre ända tills covid-19 drabbade landet och de gamla dog som flugor. De fick helt enkelt ingen vård utan sattes på morfin, vilket naturligtvis tar död på gamla och svaga. 

När det gäller gängen är närmare 95 procent i Stockholm direkt utifrån komna eller har minst en förälder som är kommen till vårt land och här har fått telningar, som blir kriminella. Det kommer att ta lång tid att få någon ordning på detta. I Danmark tog det 15 år. Men då måste viljan finnas att få bort dem från gatan. Jag har nästan gett upp hoppet om detta, men kanske kan valet om två år ge en ny inriktning om vi slipper nuvarande statsminister.

Sådana här bilder är vi vana att se numera.
Upplopp av muslimer i våra städer.
De senaste efter koranbränning.


3 kommentarer:

  1. Ny här, kommer att följa dig,låter som ljuv musik att läsa vad du skriver.Brukar inte läsa DN, trodde att det bara fanns extremist vänster folk där.Hade du kunnat bloggat som du gör nu medans du arbetade på DN ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. På den tiden fanns inte bloggar. Så det är en teoretisk fråga. Det fungerade så att man fick inte skriva någon annanstans än i DN när man var anställd där. Det var grund för avsked. När jag jobbade där var de flesta socialdemokrater. Och själv har jag mest röstat på det det partiet genom mitt liv, men inte längre.

      Radera