fredag 4 september 2020

Kokain hemma hos Fredrik Reinfeldt

 UPPDATERAT
Inget är längre förvånande eller märkligt. Våra häkten och fängelser är överfulla och den politiska överklassen utmärker sig varje dag. Att polisen hittade kokain hemma hos Fredrik Reinfeldt i Stockholm är inte alls underligt. Det var inte han själv som brukade utan en släkting. Och det var inga stora mängder och så hittades kontanter, som den misstänkte menade var till för att betala för detta. Allt för eget bruk förstås. Släktingen till Fredrik Reinfeldt fick böter för detta. Inget att tala om. Det blev 120 dagsböter a 150 kronor och domen kom i går. 

Jo kokain brukades redan på 80-talet i kändiskretsar, för att det går att hålla igång så bra då. De blev inte trötta. Efter cannabis är det den vanligaste drogen som beslagtas i Sverige. Dödsfallen av kokain har ökat och spridningen till vanliga människor också. De flesta som dör av drogen hittas inte längre på fester utan i hemmet. Ungefär 900 kronor kostar ett gram kokain.

15.21
Jodå det var sonen det handlade om. Erik Reinfeldt var den som dömdes till böter för kokaininnehav. Inte så roligt att vara son till denne far kan tänka. 
Fredrik Reinfeldt har öppnat sitt hjärta för kokain också.
En släkting är dömd till böter för detta. 


1 kommentar:

  1. "Ungefär 900 kronor kostar ett gram kokain"

    Kilopriset blir ju astronomiskt ...

    SvaraRadera