torsdag 28 april 2022

Det borde inte finnas några obevakade gruvhål

 Ja det går att driva hur mycket som helst med SVT som rapporterade efter ingående journalistik att gruvhålet, där en afghan kastade ned en kvinna inte hade något stängsel som fungerade. Jo minsann det var stängslets fel. Dock försöker nu regeringen åtminstone bygga lite stängsel kring de kriminella i de "utsatta" områdena i Sverige. Men samhället är för svagt, säger statsminister Magdalena Andersson och varken hon eller de andra ministrarna har märkt förrän nu alla de mentala gruvhål, som har uppstått inom befolkningen. De behöver hjälp. Av sina väljare. 

Invandringen har varit för stor och integrationen för liten konstaterar hon i denna sena timme. Och fast de flesta röstar på socialdemokraterna i dessa kriminella områden så struntar de uppenbarligen i lagen. De vill tydligen bli behandlade som de har blivit tidigare genom att alltid ges nya pengar så fort de protesterar. De vill fortsätta att vara statsministerns gulliga små barn. 

Men nu minsann ska det till hårda bullar och kriminella plus ungdomar ska inte få finnas i vissa områden. Rena apartheid behövs när regeringen till slut har insett att de har förlorat kontrollen över Sveriges parallella områden. För sådana ska inte få finnas enligt minister Ygeman, som också var med på pressträffen. Gratulerar till denna upptäckt och att nu regeringen äntligen har fått upp ögonen för vad 2 miljoner invandrare under kort tid betyder för Sverige. 

Ska vi vanliga svenskar nu äntligen räknas in i den fina och rara befolkningen, för att vi ska hjälpa regeringen att få ordning? Det är nog alldeles för sent och de åtgärder som regeringen föreslår har nog en del att göra med att det är valår i år. Även vår käre minister Morgan Johansson vill att myndigheter ska kunna utbyta information med varandra. Tack för det! Kommer också lite sent påtänkt dock. Ingenting av detta hinner rimligen genomföras innan valet i september.

Vi får hoppas att de mentala gruvhålen inom befolkningen växer bort av sig själva. För de här åtgärderna kommer inte alls att hjälpa. De kommer ungefär tio år för sent. Vi borde inte ha tagit hit så många kriminella helt enkelt. Och låtit dem stanna fast de skulle utvisas. Jag väntar med spänningen på mera härmning av Danmark. Nästa presskonferens borde handla om att skaffa fängelseplatser i utlandet. Precis som Danmark. För de som ska utvisas sedan. Kosovo har visat sig villigt till detta. Mot en liten ersättning så klart. Men något hundratal miljoner kan det vara värt. 


Provokatören Paludan från Danmark fick fart på regeringen. Att han brände en koran eller två fick statsministern att inse att något liknande mentala gruvhål hade uppstått i befolkningen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar