fredag 19 januari 2024

Ji Gustafsson slutar aldrig som sexförbrytare

Ji Gustafsson hette tidigare Simon Sanu Öst, men bytte namn. Det går bra då att ta ett sådant helsvenskt namn, där ingen kan invända. Han vägrar att gå något behandlingsprogram när han sitter i fängelse för alla sina pedofila sexbrott, som han har begått. Han satt i fängelse ett par år dömd 2015 och skulle övervakas sedan, men han börjar begå brott redan innan övervakningen var över. Men förundersökningen för detta läggs ned. Även en ny förundersökning år 2020 läggs ned. Hur påverkar detta då denne oförbätterlige brottsling? Jo han fortsätter förstås. 

Men 2022 anmäls han på nytt. Nu döms han verkligen till fem års fängelse för våldtäkt mot barn. Men han kan vara ute igen 2026. Kalla fakta tog upp denne fängelsekund i sitt program. Ji Gustafsson har klarat sig undan länge och även skyddats av samhället så han har kunnat fortsätta sin brottsliga bana. Han fick plats i ett ungdomsprojekt hos Stockholms stad och ingen visste där att han var en sexualbrottsling. Det var sekretess på hans bakgrund. 

Uppenbarligen är det något fel på lagen, som inte kan få stopp på en pedofil, som inte vill förändra sig. Han har vägrat behandling så han ser det inte som något fel att ha begått ett hundratal brott mot omyndiga tonårsflickor. Så många har han hunnit med hitintills. Därför är det bra att Kalla fakta nu tar upp hans fall eftersom det inte går att stoppa honom. Han groomar barn, som inte kan försvara sig tillräckligt. 

Här finns hans Instagram under namnet Simon Sanu Öst. 

Den här mannen är 33 år och är skriven i Vällingby, men sitter nu inlåst för sina brott mot flickor. För andra gången. Det är inte möjligt att få honom att inse att vad han gör är fel, utan han tycker att det är okej och vägrar behandling. Han bodde tidigare i Gustavsberg på Värmdö. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar