torsdag 18 januari 2024

Nooshi Dagostar (v) tycker Aftonbladet ska drogtesta sig

UPPDATERAT

 Vänsterpartiets ledare Nooshi Dagostar gillar inte att Aftonbladet har hittat rester av kokain på partiets toaletter. När hon får frågan från Aftonbladet om inte personalen behöver drogtestas så vänder hon på rollerna och inser inte att hon eventuellt har ansvaret för detta, utan säger istället att Aftonbladet borde drogtesta sin personal. Hon menar att hon har inte ansvaret utan det har hennes kanslichef. 

Hon tar därmed bort den urgamla rollen som journalister har att utfråga överheten för att avslöja missförhållanden. Makten i staten Sverige är uppdelad så att journalister är den tredje statsmakten, förutom då politikerna som styr genom regering och riksdag. De är första och andra statsmakten. Nooshi Dagostar kör med sandlådans argument och bollar tillbaka frågan till reportern. Därmed konstaterande att knark är vanligt överallt och inte så viktigt. Hon är tydligen för kokain på kansliet hos vänsterpartiet. 

18:07

Nooshi Dagostar fick uttala sig i TV4:as Efter fem om denna sak och förklarade att hon var på väg att debattera sjukvården, en viktig sak, så därför svarade hon som hon gjorde. Knark är väl så viktigt eftersom gängens ekonomi handlar om detta och alla skjutningar som också belastar sjukvården. Så hon skärpte sig en smula och sade till slut att detta var viktigt. Men det satt långt inne. 

Nooshi Dagostar tycker Aftonbladet ska kolla sina toaletter och sedan kan det diskuteras huvuvida Vänsterpartiets toaletter ska vara drogfria. Hon inser inte att hon borde svara på frågan utan att göra bort sig. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar