söndag 7 januari 2024

Jobbade Epstein åt Mossad?

 Jo det påstås nu igen att Epstein jobbad åt Mossad, den israeliska underrättelsetjänsten, motsvarande CIA. Det tar tydligen aldrig slut det här. För kring 200 namn har släppts nu och det kommer fler säger de som vet. Namn på högdjur som umgicks med Epstein. De kunde sedan utpressas. Här är listan på de som hade beröring med Epstein. Det är således inte en klientlista utan namnen på dem som umgicks med Epstein vare sig de var högdjur som prins Andrew, Bill Clinton eller Leonardo di Capri samt sådana som Kate Blanchette och Naomi Campbell. 

Det går att säga vad som helst om Epstein eftersom han tog livet av sig i häktet 2019. Israels förre premiärminister Barak finns med lite löst omnämnd kring Epstein och en tidigare agent för Mossad har hävdat att Epstein var själv spion åt Mossad. Han utnyttjade då sådana "nyttiga idioter" som prins Andrew. Så skönt att drottning Elizabeth är död, så hon slipper höra mer om sin näst yngste son. 

Robert Maxwell tidningskungen sägs också ha varit spion åt Israel och även hans dotter Ghislaine Maxwell, som nu sitter i fängelse dömd till 20 år, för sin roll att skaffa unga flickor till Epstein och hans kompisar. Prins Andrew var den som introducerade paret Epstein Maxwell för det engelska adeln och för kungahuset. De fick till och med bo på Balmoral. Slottet som ägs av kungahuset i Skottland. 

Så hemska historier som utspelas i högre kretsar. Det gäller att ha pengar eller anor för att kunna finnas där. När Epstein dog lär han ha varit god för nära sex miljarder kronor. Det är Epsteins bror Mark som är ensam arvtagare.Testamentet skrevs två dagar innan Epstein dog i sin cell. 

Acosta var åklagaren som backade när han hörde år 2007 att Epstein tillhörde CIA. Då fick Epstein en fin uppgörelse för sina brott år 2008, som gjorde att han satt enbart 13 månader i fängelse och undvek en federal rättegång. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar