tisdag 20 februari 2024

Gunilla Perssons alla beslagtagna ägodelar

UPPDATERAT

 Här nedan kan ni betrakta vilka ägodelar Gunilla Persson, som deltar i Eurovision nu, har blivit fråntagen av Kronofogden. Jag gör reklam för dessa och hoppas på att de går till auktion och att kändisskapet ska göra att vi verkligen får tillbaka de pengar, som hon tillskansade sig orättfärdigt från Försäkringskassan när hon var med i Hollywoodfruar i USA. Man får nämligen varken barnbidrag eller andra bidrag när man har flyttat ut från Sverige till USA. 

Hon själv tyckte att det var en "häxjakt", vilket många andra kriminella också kan tycka som till exempel Iraks försvarsminister, som tog emot bidrag från Sverige. Han blev till sist inte insläppt i landet här så vi slapp honom och han nekades att flytta tillbaka. Gunilla Persson har inte velat betala tillbaka det hon var skyldig, så nu är skulden uppe i 640 000 kronor. Men hon kan förstås skriva ut en check och få tillbaka sina ägodelar. Hon har fått en enorm summa pengar av någon som är rik har hon tidigare sagt. Hon har cirka 12 miljoner i förmögenhet så hon kan betala.

21.2.2024

Nu överklagar hennes advokat för de beslagtagna föremålen är inte till största delen Gunilla Perssons utan hennes dotter Erikas. Men kära nån det här är inte USA. Betala Gunilla Persson! Men det tänker hon uppenbarligen inte göra. Bara ljug kring det! Har hon inte kvitton, som bevisar Erikas ägande, så lär de gå till försäljning. Hennes dotter är 21 år och vuxen. Skulden hos Kronofogden stiger hela tiden. Från början var hennes skuld hälften. 

16:14

Några smycken lämnar Kronofogden tillbaka till Gunilla Persson för de är helt enkelt inte värda så mycket.

26.2.2024

Kronofogden anser att allt är Gunilla Perssons föremål. Hennes dotter hade ett eget rum på hotellet. Trist donna det där!

27.2.2024

Nu har Gunilla Persson gjort en uppgörelse med Försäkringskassan så nu är hennes skuld avklarat. Tänk att det ska ta så lång tid för poletten att trilla ned! Men nu får hon tillbaka sina saker från Kronofogden. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar