onsdag 7 februari 2024

Bedragare drar in miljarder från äldre

UPPDATERAT

 Jag såg Uppdrag Granskning nu om bedragare i Spanien. Jag hoppas att redaktionen har polisanmält dessa bedragare nu när de har fått vad de behövde från dem. Jag har aldrig tyckt om att journalister intervjuar mördare och bedragare ens när de är dömda och Uppdrag Granskning behövde inte prata med de här idioterna i Spanien, som hela tiden lurar äldre. Vi vet hur det går till. 

Jag såg inte hela programmet utan hoppade för jag vill inte utsättas för de känslor, som naturligtvis detta program är ute efter. Själv råkar jag inte ut för dessa bedragare för jag har inte ett officiellt telefonnummer. Det var så skönt att bli av med den fasta telefonen och nu ha ett telefonnummer, som bara ges till dem jag känner. 

Jag skrev här om min väninna som blev utsatt för idioterna och att hon inte blev lurad förstås. Vi är klokare än så. Men tyvärr läser inte dessa andra gamlingar min blogg, så detta fortsätter ända tills en ny generation har tagit över. Jag svarade inte ens på sms som jag fick på min födelsedag då de ville lämna blommor till mig. För sedan ringde blomsteraffären till mig och sade att det skulle komma ett bud. Man behöver inte svara på sms. 

Alla borde förstås se detta Uppdrag Granskning om de inte vet hur detta går till, för nästan alla har släktingar som är äldre. Sätt nu stopp för dessa idioter som lever som kungar i Spanien. Tack vare vår fantastiska politik att importera dessa idioter och ge dem statliga och kommunala pengar förutom nu alla dessa bedrägeripengar. 

8.2.2024

Nu kallar regeringen till sig både bankerna och polisen för att höra om det finns mer dessa kan göra för att inte miljarder ska försvinna genom bedrägeri. Det finns naturligtvis mer att göra särskilt nu när bankerna går som tåget. 

Bankmannen på Handelsbanken blir så berörd av hur det går till när äldre blir lurade att han börjar gråta. Tyvärr fortsätter dessa bedrägerier att dra in miljarder från lättlurade människor. Först och främst gäller det att människor begriper hur det fungerar. Så att de kan sluta att bli lurade. Släng på luren! Och ring inte tillbaka om det kommer ett sms som påstår att någon vara är beställd. 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar