fredag 9 december 2016

Hammarkullen ett förlorat område

UPPDATERAT
Det har pratats så mycket om utanförskap och områden som inte går att besöka längre. Att det inte är säkert vare sig för sopbilar eller parkeringsvakter att vistas i Tensta Stockholm för att göra sitt jobb. I går kväll var det dags igen. Ett förråd skulle undersökas i Hammarkullen i Göteborg för misstänkt narkotikabrott. Ett upplopp startades av boende, som inte ville detta. Andra boende var ute för att försöka rädda sina bilar från att brinna. 

Det här är inte något nytt för vi har kring 53 no go zoner i Sverige där det inte längre är säkert att vistas för där har mobben tagit över. Där är det de kriminella som bestämmer. Självklart anser de att om polisen kommer får de skylla sig själva för detta är ett intrång. Om någon säger "inbördeskrig" så blir den nedtystad, men vad ska annars detta kallas? Det är inte främmande makt som ger sig på polismakten i Sverige. Det är Sveriges egna invånare.

Klyftorna är gigantiska för i Gomorron Sverige omtalas hur underbart allt ska bli i morgon när Nobelfesten inleds i konserthuset i Stockholm. Detta omtalades också i går. Hur fin och utsökt maten kommer att bli och hur otroligt genomarbetat och organiserat detta är. Och det är i Syrien som oroligheterna pågår. Inte här. Jag vet hur journalisterna tänker: inte slänga bensin på brasan. Dämpa och hålla enighetens fana högt. Betona det inhemska kulturella svenska nu efter att i årtionden har gjort tvärtom: hållit de som kom hit som bättre människor än de inhemska. Med bättre kultur. De som skulle älskas mer och tas hand om mer. 

Men inte ens prinsessan Christina blev annat än bestulen för några år sedan, när hon och hennes make tog in ett ensamkommande flyktingbarn i sin bostad och var mentor åt honom. Tjuven tog hennes smycken och sålde dem för att få narkotika. Allt kryper närmare också vanliga svenskar och de flyr till andra områden, men får nu inte ens där vara ifred för regeringen tvingar på alla kommuner nya invånare när alla nytillkomna med uppehållstillstånd, kring 100 000 i år, ska placeras ut bland alla andra invånare.

Enligt vänsterextrema är det alltid förorterna som får betala. Jo så länge politikerna fyller husen med nya invånare utan rötter varken i området eller ens landet lär det förbli så. Ingen har ansvaret för sitt boende utan det har samhället. Och att försörja sig på kriminalitet ses som helt okej. Hur ska de nya annars göra? De är lämnade för länge sedan åt sig själva och som en inflyttad sedan sju år klagade: han och hans familj hade aldrig fått besöka en svensk familj under julen. De visste inte hur man firade jul i Sverige. 

Tåget har gått för länge sedan för integrationen. För de nytillkomna betraktas fortfarande som barn utan ansvar. Och nu byggs som aldrig förr för att de ska ha någonstans att bo i Sverige. Vi är redan tio miljoner invånare i landet och ända sedan jag var ung och vi var sju miljoner har det funnits bostadsbrist. Det var därför vi i min familj byggde våra hus själva. Och något är absolut snett när det tar kring sex år att få bygglov för några hus i området där vi bor, men tvärs över vägen byggs nu baracker för nya invånare. Kommunen fixar så att det växer upp slum i små baracker med alldeles för många nya invånare och i en rasande fart. Allt på ett par månader och mycket överraskande för de som tror på demokrati.

Detta som är påfört genom lag av en krisande regering gynnar varken de boende i Hammarkullen eller några andra i Sverige. Det är en paniklösning och något mer finns inte ordnat alls för dessa nya. Likadant ser det ut runtom i Sverige. Vi ska ta hand om dem och fixa så att de integreras. Men invånarna i riket är trötta. De vill inte ha fler främmande människor i landet. Och de är inte enbart nazister som varnas för också i dag. I vår egna television. De extrema är inte fler än kring tusen varken på höger- eller vänsterkanten. Och de aktiva nazisterna kring 160 stycken i Sverige. Kan så få människor ens påverka en kommun?
13:54
Tillslaget riktade sig mot kriminella i Hammarkullen och Hjällbo, som till större delen är släkt. Polisen upplevde att de hade en del invånare på sin sida. De stod på sina balkonger och skrek uppmuntrande: "bra jaga bort dom härifrån". Huruvida det lyckas vet ingen. Polisen har lovat stora resurser till områdena nu under helgen för att det ska förbli lugnt.
10.12.2016
Ja och så har vi Tjärna Ängar i Borlänge där det blev upplopp i natt och två knivskars. Ännu ett förlorat område. Polisen anser att det är det 17:e mest utsatta området i landet. Fem personer är gripna. 
Hammarkullens bilar brann i går.
Polisens fel.
De behövde ju inte komma dit. 

Faksimil från Google.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar