tisdag 6 december 2016

Pizzagate i Amerikas hjärta

UPPDATERAT
Falska konspirationsteorier har länge kallats för pizzagate i USA. Den absolut vanligaste om Hillary Clinton och hennes stab har varit att de har hållit barn fångna på en pizzarestaurang i Washington och bedrivit barnsexhandel där. Det här vore bara något att skratta bort om det inte var så att de närmaste inom president Trumps krets tror på detta. Michael Flynn jr som tillhör innersta kretsen runt Trump tror absolut på allt som sprids genom pizzagate. Så länge ingen kan motbevisa det. Skyldig således i eviga tider Hillary Clinton. Utan något åtal eller dom. Utan ett enda bevis.

Pappan till honom, som är Michael Flynn sr, är dessutom utnämnd till säkerhetsrådgivare hos presidenten. En 28-åring som tog dessa uppgifter om restaurangen Comet Ping Pong på stort allvar begav sig dit med ett automatgevär och begärde att de fångna barnen skulle släppas fria. Han avfyrade sitt vapen tre gånger, men tack och lov skadades ingen och han kunde gripas utan vidare dramatik.

Nu väntar vi på att Trumps innersta krets avslöjar att månlandningen var bluff och att Amerika är under attack av utomjordningar. Ingenting förvånar längre. Paniken skulle spridas som en löpeld om utomjordingarna och zombies redan är här. Det finns ju filmer som hävdar detta. Aliens lever mitt ibland oss. Och FBI har jämnt skägg med att hålla dem undan från folket. Ni har väl sett den filmen? Trump kommer säkert att bevisa att allt är sant. Nu när han kan få tillträde till Area 51. Sic!
7.12.2016
Det finns gränser också för Trumps regim för nu får Michael Flynn jr lämna den inre kretsen. Han fick helt enkelt sparken för dessa märkliga rykten om Hillary Clinton.
9.12.2016
Hillary Clinton har uttalat sig om dessa fejkrykten som sätter vanliga människors liv på spel. Facebook har fått mycket kritik för att sajten inte stoppar sådant. Clinton menade att det är viktigt att skydda demokratin och oskyldiga människors liv. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar