tisdag 17 oktober 2017

Cissi Wallin våldtagen

UPPDATERAT
Cissi Wallin skriver på instagram att Fredrik Virtanen på Aftonbladet har drogat och våldtagit henne. Det skedde 2006, men hon orkade inte anmäla detta då. Hon berättade om det på Nyheter 24 år 2010, men anmälde detta först år 2011. Hon pratade med andra kvinnor och insåg att det var tillräckligt för att göra en gruppanmälan, men tjejerna bangade av rädsla för den store mediemannen. Sverige ligger på 6 700 anmälda våldtäkter, vilket enligt Brå beror på lagändringar under de senaste tio åren. Inte på verkligheten. Bara tio procent av sexualbrotten anmäls och kommer till polisens kännedom. Skammen är stor bland brottsoffren. Fredrik Virtanen har själv berättat att han har tagit de flesta droger. Det avslöjade han på sin blogg år 2006. Han berättade år 2012 att han inte hade gjort något förbjudet när han drogade. Han är gift med feministen Karolina Ramqvist.
15:36
Här berättar Resumé varför medier inte namnpublicerar de båda anklagade för våldtäkt. Rent tekniskt sett kan det vara förtal. Och här har Aftonbladet publicerat en text om detta. 

18:38
Och här berättar journalisten Fridah Jönsson att hon fick ett erbjudande från Fredrik Virtanen när hon var 14 år och beundrade honom så mycket och ville ha prao hos honom. 
Faksimil från instagram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar